Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sterling, dezamăgit de modul în care City a gestionat ultimele sale luni pe Etihad: "Eram furios"

Alex Masgras

Publicat 20/08/2022 la 16:26 GMT+3

Raheem Sterling a vorbit deschis despre plecarea de la Manchester City. Noul jucător al celor de la Chelsea a recunoscut că a fost extrem de dezamăgit de modul în care a fost tratat în ultima perioadă pe Etihad, mai ales după sacrificiile pe care le-a făcut pentru echipa la care a evoluat în perioada 2015-2022.

Raheem Sterling of Chelsea during the Premier League match between Chelsea FC and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge on August 14, 2022 in London, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Raheem Sterling nu o iartă pe Manchester City. Internaționalul englez a fost dezamăgit de modul în care a fost tratat de echipa lui Pep Guardiola în ultimele luni petrecute pe Etihad Stadium.
Ajuns la Chelsea în această vară, Sterling a vorbit despre lucrurile care l-au deranjat legat de modul în care perioada sa la Manchester s-a încheiat:
"Cu toții vrem să ne simțim doriți, așa e și în fotbal. Când dai totul, sacrifici zilele de naștere ale copiilor tăi, apoi ești trat într-un anumit mod, e dezamăgitor.
La momentul respectiv era furios, dar totul e în trecut acum și mă pot concentra pe prezent, la Chelsea. Mă pot concentra pe oportunitatea pe care am primit-o aici, unde îmi pot arăta talentul din nou", a spus Sterling pentru Sky Sports.
Raheem Sterling (Chelsea FC)
Citește și:

Raheem Sterling: "Nu avea sens să mai lupt într-o bătălie pe care nu o puteam câștiga"

Întrebat de motivele care au dus la această despărțire, Raheem Sterling a subliniat mai multe neînțelegeri, dar și lipsa de oportunități oferite de Pep Guardiola. Sterling a privit toată această situație ca o provocare, dar a realizat că este o luptă pe care nu o poate câștiga:
"E păcat să vezi cum s-a încheiat totul pentru că am petrecut momente grozave acolo. A fost vorba de mai multe lucruri, dar nu m-am plâns. Eram pregătit de această provocare. După cum ați putut observa, chiar și cu prestații bune, nu avea garantat un loc, așa că nu avea sens să mai lupt într-o bătălie pe care nu o puteam câștiga.
City este un club fantastic, un club care a câștigat multe trofee, un club care m-a ajutat să mă dezvolt foarte mult în ultimii ani, dar vine un moment când trebuie să te gândești și la tine, la ce vrei pentru viitor. Acesta este principalul motiv pentru care mă aflu aici (n.r. la Chelsea)", a mai spus Sterling.
Raheem Sterling s-a transferat în această vară de la Manchester City la Chelsea. Echipa de pe Stamford Bridge a plătit în schimbul acestuia 56,2 milioane de euro. Până acum, Sterling a jucat în cele două partide disputate de Chelsea în noul sezon din Premier League, în victoria din prima etapă de pe terenul lui Everton și în partida de pe teren propriu cu Tottenham, încheiată la egalitate, scor 2-2. În etapa a treia, Chelsea va juca pe terenul celor de la Leeds United.
70 de milioane de euro este cota de piață a lui Raheem Sterling, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo