Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Știm asta despre el!" Van Dijk a dezvăluit cum îl va opri pe Haaland în super-meciul Liverpool – Man City

Irina Aldea

Publicat 14/10/2022 la 18:16 GMT+3

Duminică are loc super-duelul dintre Liverpool și Manchester City, iar Erling Haaland e fără doar și poate cea mai mare amenințare pentru jucătorii echipei gazdă.

Virgril Van Dijk & Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Fundașul lui Liverpool, Virgil van Dijk, a dezvăluit cum intenționează "Cormoranii" să-l oprească pe Erling Haaland și pe coechipierii săi în timpul confruntării cu Manchester City de duminică. Norvegianul a luat cu asalt Premier League de când a semnat cu "Cetățenii" în vară și are deja 15 goluri în nouă meciui în acest sezon competițional, plus alte trei pase de gol.
Doar o singură echipă - Bournemouth - l-a oprit pe Haaland să înscrie în acest sezon în campionat, și totuși "Cireșele" au pierdut cu 4-0 pe Etihad Stadium. Acest lucru arată că, deși Haaland nu este în formă maximă, City continuă să funcționeze la un nivel excepțional. Dar jucătorul de 21 de ani a dus echipa lui Pep Guardiola și mai departe, iar acum reprezintă cea mai mare amenințare din lotul "Cetățenilor".
CITEȘTE ȘI:

Van Dijk e hotărât să-l oprească pe Haaland din a marca în Liverpool – Manchester City

În schimb, Liverpool a încasat 12 goluri în opt meciuri în acest sezon - deja aproape la jumătatea distanței față de totalul de 26 de goluri din sezonul trecut. Dar Van Dijk spune că el și colegii săi din apărare au un plan pentru a încerca să evite ca această cifră să crească și mai mult duminică pe Anfield.
"Trebuie să încercăm să oprim mingile care ajung la el, să ne apărăm la cel mai înalt nivel și să fim la cel mai bun nivel al nostru. Așa trebuie să fim întotdeauna împotriva lui City și nu va fi altfel duminică. Este ceva ce ar trebui să așteptăm cu nerăbdare. Cu siguranță nu sunt eu împotriva lui, ci noi toți împotriva tuturor. Este lumea exterioară care creează bătălii, unul împotriva unuia și toate aceste lucruri. Vrem să îi împiedicăm să marcheze, indiferent de cine este pe teren. Dar știm că este destul de bun", a spus Van Dijk în presa din Anglia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo