Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză în echipa lui Frank Lampard la Chelsea! Fostul mijlocaș va fi însoțit de o altă legendă a clubului

Dani Morar

Publicat 06/04/2023 la 13:05 GMT+3

Frank Lampard a acceptat oferta lui Chelsea, de a deveni interimarul echipei până în această vară. Todd Boehly vrea un antrenor de top începând cu sezonul viitor, dar chiar și așa, fostul mijlocaș dorește să își facă treaba cât mai bine, iar o altă legendă a clubului face parte din staff-ul antrenorului.

Chelsea's Ashley Cole (C), Chelsea's Frank Lampard (L) and Chelsea's Ivory Coast footballer Didier Drogba celebrates the own goal by Arsenal's Ivory Coast player Kolo Toure (not pictured) during their Premiership football match against Arsenal at The Emir

Credit imagine: AFP

Frank Lampard a acceptat oferta lui Todd Boehly și va deveni antrenorul interimar al lui Chelsea, până la finalul acestui sezon. Jurnaliștii de la Sky Sports au anunțat că tehnicianul a semnat deja, urmând ca anunțul oficial al clubului să fie făcut astăzi.
Cu 648 de partide în tricoul lui Chelsea, Frank Lampard a antrenat echipa în perioada iulie 2019-ianuarie 2021, după care a fost înlocuit de Thomas Tuchel. El le-a mai antrenat pe Derby County (iulie 2018-iulie 2019) și Everton (ianuarie 2022-ianuarie 2023).
Acum, Lampard va avea alături un fost coechipier de la Chelsea. Este vorba de Ashley Cole, cel care a jucat în tricoul londonezilor între 2006 și 2014, fiind unul dintre cei mai apreciați fundași din istoria echipei.
Lampard și Cole au câștigat împreună Premier League și Champions League la Chelsea, ambii fiind extrem de iubiți pe Stamford Bridge. Din lotul antrenorului mai fac parte Joe Edwards și Chris Jones, ambii având rolul de asistenți.

Frank Lampard a stat doar un an pe banca lui Everton

În 44 de partide în care a condus-o pe Everton, Lampard a câștigat doar 12 partide, pierzând de alte 23 de ori. Sezonul trecut, echipa s-a salvat de la retrogradare când totul părea pierdut, după victorii pe finalul sezonului cu Manchester United, Chelsea, Leicester și Crystal Palace. În partida cu Palace, "caramelele" au revenit de la 0-2, într-o seară descrisă de Lampard ca fiind cea mai bună a carierei sale.
Condusă de interimarul Bruno Saltor, Chelsea a remizat cu Liverpool pe teren propriu la prima partidă disputată după demiterea lui Graham Potter de la finalul săptămânii trecute.
Chelsea are un program extrem de dificil în următoarea perioadă, principalul obiectiv fiind cucerirea unui nou trofeu în Champions League. În acest weekend, londonezii vor juca în deplasare, cu Wolves, urmând apoi turul sferturilor Ligii, împotriva lui Real Madrid, prima manșă având loc pe Santiago Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo