Manchester United se află într-o situaţie foarte grea. După un nou sezon dezastruos, conducerea a adus în sfârşit un tehnician care pare să aibă pedigreeul necesar să îi redea strălucirea echipei. Problema e că, fără Champions League, United nu mai e la fel de ofertantă pentru numele mari.
În acest context, Ronaldo vrea să plece, pentru a juca în UCL, iar pierderea ar fi una greu de surmontat, în contextul în care vorbim de golgheterul echipei. Edinson Cavani şi-a încheiat şi el contractul şi a părăsit clubul, astfel că în ofensivă sunt probleme mari.

Brian Brobbey, foarte aproape de Manchester United

Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 9 ORE
Mirror anunţă că Ten Hag s-a implicat personal în aducerea unui vârf de atac: este vorba de Brian Brobbey, pe care l-a antrenat la Ajax şi care, în 2021, a fost transferat de Leipzig. El a fost împrumutat sezonul trecut înapoi în lotul "lăncierilor", dar acum germanii păreau că îşi doresc să se bazeze pe el.
"Telefonul secret al lui Ten Hag: <Fă-ţi bagajele şi vino!>", este titlul dat de sursa citată, care susţine că tehnicianul olandez are mare încredere în tânărul atacant de 20 de ani.
Vârful a promis că va vorbi cu oficialii lui Leipzig despre transfer, iar oficialii nemţilor par interesanţi de o asemenea variantă. Germanii i-au fixat un preţ decent, de 15 milioane de euro, mult sub Anthony, de exemplu. Atacantul de bandă dreaptă a lui Ajax a fost şi el dorit de fostul antrenor pe Old Trafford, dar "lăncierii" au cerut 70 de milioane de euro pentru mutare.
7 goluri în 11 partide a reuşit Brian Brobbey pentru Ajax sezonul trecut, când a fost împrumutat de Leipzig înapoi la Amsterdam. Produs al Academiei "lăncierilor", tânărul atacant a fost promovat la prima echipă a lui Ajax chiar de Ten Hag.
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 11 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 12 ORE