Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag, discurs echilibrat, după ce United a surclasat-o pe Liverpool! Ce l-a impresionat pe olandez

Nicu Savin

Actualizat 12/07/2022 la 19:37 GMT+3

Erik Ten Hag a debutat cu dreptul pe banca lui Manchester United. "Diavolii" au câștigat la scor amicalul cu Liverpool jucat în Thailanda, dare olandezul este conștient că acest rezultat nu este relevant, deoarece Klopp a folosit 3 echipe pe parcursul meciului. Deși a subliniat că a elevii săi au făcut multe greșeli, Ten Hag a remarcat și câteva aspecte pozitive.

Ten Hag siegreich mit United gegen Klopps Liverpool

Credit imagine: SID

Erik Ten Hag a avut parte de un debut de vis în mandatul său la Manchester United, cel puțin ca imagine. "Diavolii" s-au impus cu 4-0 în fața marii rivale Liverpool, într-un meci amical jucat la Bangkok (Thailanda).
United a condus cu 3-0 la pauză, după golurile marcate de Sancho, Fred și Martial, iar scorul final a fost stabilit de Facundo Pellistri în partea secundă. Evident, rezultatul nu este nici pe departe relevant, dar poate fi un imbold de moral pentru gruparea de pe Old Trafford.
Pe parcursul partidei, Ten Hag a folosit două echipe, câte una pe repriză, în timp ce Jurgen Klopp a optat pentru 3 formații, schimbând complet jucătorii la fiecare 30 de minute.
Citește și:

Ten Hag, discurs echilibrat după Man United - Liverpool 4-0

La final meciului, Ten Hag a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al celor de la United, în care a demonstrat că este un antrenor echilibrat. Olandezul a menționat că acest rezultat nu trebuie supraevaluat și a subliniat că a văzut multe erori la jucătorii săi. Totuși, noul antrenor al "diavolilor" a remarcat viteza și creativitatea din atac.
"Sunt mulțumit de jocul de astăzi. Am fost o echipă cu un spirit grozav și știm că este abia începutul. Am făcut niște greșeli în pressing, am ratat niște ocazii, dar am creat multe. Trebuie să muncim din greu pentru a elimina greșelile, dar, desigur, suntem fericiți. Știu că avem jucători buni. Am început să formăm o echipă și sunt mulțumit de primul meci.
Va dura mult timp până când vom pune lucrurile la punct. Am văzut o mulțime de greșeli. Liverpool a jucat cu trei echipe, nu au fost cele mai puternice. Nu vom supraestima acest rezultat. Dar totuși, am văzut niște lucruri foarte bune. Multă viteză și creativitate în atac", a spus Ten Hag la finalul partidei, citat de Daily Mail.
Pentru Manchester United urmează amicalul de pe 15 iulie cu Melbourne Victory, în Australia, în timp ce Liverpool va juca în Singapore un meci amical cu Crystal Palace.
Luna viitoare, Manchester United și Liverpool se vor întâlni în etapa a treia din Premier League, pe 22 august. În sezonul trecut, "diavolii" au pierdut fără drept de apel în fața "cormoranilor", care s-au impus cu 5-0 pe Old Trafford și cu 4-0 pe Anfield.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo