Erik ten Hag este al cincilea antrenor "cu normă întreagă de la Manchester United în era post-Sir Alex Ferguson. În 2013, legendarul antrenor scoțian, care a făcut din United unul dintre cele mai mari cluburi din lume, s-a retras din activitate.
După el, David Moyes, Luis Van Gaal, Jose Mourinho și Ole Gunnar Solskjaer nu au avut succesul dorit pe Old Trafford. Același lucru s-a întâmplat și cu interimarul Ralf Rangnick, alături de care United nu a găsit soluții de a ieși din criză.
Fostul antrenor de la Ajax a dezvăluit că a discutat cu Sir Alex, înainte de a accepta oferta lui United: "Am fost în contact cu el, dar ce am vorbit este privat. Este mereu fantastic să vorbesc cu Sir Alex despre viață, mai ales despre fotbal", a spus Erik ten Hag, potrivit Daily Mail.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 4 ORE
Citește și:

Erik ten Hag este plin de încredere înaintea sezonului

Înaintea primului sezon în Premier League, Erik ten Hag s-a arătat plin de încredere, fiind de părere că poate fi omul potrivit care să o readucă pe United acolo unde obișnuia să fie și în trecut:
"Trebuie să spun că sunt plin de încredere. Este o provocare uriașă dar, până acum, peste tot pe unde am fost, am reușit să câștig tot la echipele mele. Acesta este cel mai dificil proiect, sunt conștient de asta. Știu că nu este ușor, dar sunt aici și sunt convins că pot să o fac", a mai spus Ten Hag.
În ceea ce privește obiectivele sale, Ten Hag pare să ia lucrurile pas cu pas și nu se gândește la trofee, ci la jocul echipei și la abordarea fiecărei partide la victorie:
"Primul obiectiv este să câștigăm fiecare meci. Aceasta trebuie să fie abordarea, ține de Manchester United. Vrem să jucăm un fotbal ofensiv, acolo unde este posibil. Vrem să jucăm bine, dar dacă nu jucăm bine, tot trebuie să câștigăm.
Am o strategie. Este un proces, necesită timp. Dar la final trebuie să fim siguri că avem o mentalitate de câștigători", a mai spus noul antrenor al lui Manchester United, Erik ten Hag.
În primele două partide amicale disputate de Manchester United sub comanda lui Ten Hag, "diavolii roșii" s-au impus cu Liverpool și Melbourne Victory, scor 4-0, respectiv 4-1.
Pentru echipa lui Ten Hag mai urmează două partide amicale în Australia. Prima va avea loc marți, 19 iulie, la Melbourne, contra lui Crystal Palace, urmând ca pe 23 iulie să joace la Perth contra lui Aston Villa.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 7 ORE
Premier League
Ten Hag îl vrea la United pe atacantul care a marcat golul startului de sezon, din propriul teren
ACUM 7 ORE