Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag, încântat de un jucător de la Manchester United după victoria cu Arsenal: "Va fi o amenințare în Premier League"

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2022 la 22:43 GMT+3

Manchester United s-a impus în fața celor de la Arsenal, cu scorul de 3-1, într-un meci din a 6-a etapă a Premier Leage. După meci, antrenorul Erik ten Hag a vorbit despre Antony, care a deschis scorul, dar și despre cum a reușit să îi facă pe jucători să câștige după un start nefast de sezon.

Manchester United - Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag pare că a reușit să o scoată pe Manchester United din criză. După înfrângerile din primele două etape ale sezonului, echipa de pe Old Trafford a ajuns la patru victorii consecutive.
"Diavolii roșii" s-au impus astăzi pe teren propriu în fața celor de la Arsenal, cu scorul de 3-1, provocându-i echipei lui Mikel Arteta prima înfrângere din această stagiune.
Antony, ultima achiziție a lui United în această vară, a deschis scorul, în minutul 35, dintr-o pasă a lui Marcus Rashford. La finalul partidei, Ten Hag s-a arătat foarte încântat de potențialul brazilianului de 22 de ani.
Antrenorul a lăudat transferul lui Antony și a spus că acesta le va pune probleme tuturor echipelor din campionatul Angliei.
"Îi puteți vedea tot potențialul. Va fi o amenințare în Premier League. Ne lipsea un jucător pe aripa dreaptă. Jadon Sancho și Marcus Rashford pot juca acolo, dar ei preferă stânga, așa că acum avem și veriga lipsă care poate juca bine pe dreapta.
Aveam nevoie de așa ceva în aripa dreaptă, un jucător cu ritmul, driblingurile și expresia lui. Premier League va fi o provocare pentru el, dar i-am văzut potențialul. Trebuie să continuăm să muncim. Eu stabilesc standarde înalte în fiecare zi. Toată lumea trebuie să dea totul în fiecare zi la Carrington", a declarat Erik ten Hag.
Tehnicianul a explicat și cum a reușit să ajungă cu Manchester United la 4 victorii consecutive, după un start nefast de sezon, în care echipa a fost învinsă de Brighton (1-2) și Brentford (4-0).
"Încă din prima zi am stabilit standarde înalte. Când impui disciplină, creezi o mentalitate câștigătoare. Pentru asta trebuie să muncim. Nu mă gândesc acum că suntem acolo unde trebuie, dar suntem pe drum. Ne îndreptăm într-o direcție bună. Suntem încă departe.
Trebuie să lucrăm împreună în fiecare zi și să aducem standarde înalte la Carrington, să știm că binele nu este suficient de bun, că trebuie să fim și mai buni. Jucătorii știu că trebuie să fii din ce în ce mai bun dacă vrei să câștigi trofee", a adăugat antrenorul "diavolilor roșii".
Citește și:

Arteta, mulțumit de prestația jucătorilor lui Arsenal

La rândul său, Mikel Arteta a comentat prestația jucătorilor săi, nedorind să vorbească despre cum s-au prezentat cei de la Manchester United.
"Nu sunt aici să o evaluez pe United. Ceea ce am văzut a fost o echipă diferită a lui Arsenal, care a venit aici și a jucat așa cum vrem noi să jucăm împotriva unor jucători de talie mondială, dar, din păcate, nu a obținut rezultatul pe care îl merita.
Pentru a fi consecvenți cu echipele de top și a reuși să răspundem provocărilor în vârful acestui campionat, trebuie să venim aici și să jucăm așa cum deja o facem, dar să câștigăm, iar asta este o poveste foarte diferită", a spus Mikel Arteta.
În urma rezultatului din această după-amiază, Manchester United a acumulat 12 puncte, fiind pe locul 5, în timp ce Arsenal a rămas cu 15 puncte, fiind în continuare pe prima poziție a clasamentului.
Pentru "diavolii roșii" urmează joi meciul cu Real Sociedad din prima etapă a grupelor Europa League, iar duminica viitoare deplasarea la Crystal Palace. De cealaltă parte, Arsenal va juca joi în deplasare la Zurich, tot în grupele Europa League, iar duminică va primi vizita celor de la Everton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo