Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan

Nicu Savin

Publicat 07/12/2022 la 16:52 GMT+2

Erik Ten Hag a oferit un interviu pentru site-ul oficial al celor de la Manchester United, în care a vorbit despre plecarea lui Cristiano Ronaldo și despre posibilitățile de înlocuire a acestuia. Managerul "diavolilor" l-a dat repede uitării pe portughez, subliniind că el reprezintă trecutul. În privința viitoarelor transferuri, olandezul a declarat că va prima calitatea sportivă, dar și cea umană

Ten Hag plant wohl weiterhin mit Ronaldo

Credit imagine: SID

Erik Ten Hag a primit puteri depline în momentul în care a semnat cu Manchester United și a profitat de ele cu orice risc. Olandezul nu a ținut cont de numele lui Cristiano Ronaldo și l-a tratat pe acesta ca pe orice alt fotbalist, iar asta a dus la un conflict deschis între cei doi.
Ten Hag a avut câștig de cauză în final, portughezul reziliindu-și contractul cu United în mijlocul sezonului. De atunci, antrenorul lui United nu a vorbit deloc despre acest subiect, oferind prima reacție la aproape o lună de când Ronaldo nu mai este jucătorul "diavolilor".
Ten Hag nu a dosit să continue polemica pe această temă și s-a rezumat să afirme că CR7 este de domeniul trecutului, iar clubul trebuie să privească spre viitor.
"Cristiano a plecat și reprezintă trecutul. Acum trebuie să privim cu optimism spre viitor", a spus Ten Hag pentru site-ul oficial al lui Man United, citat de

Erik Ten Hag caută soluții pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo

Chiar dacă Ronaldo nu a fost o piesă de bază la United în acest sezon, e limpede că Ten Hag și oficialii pregătesc aducerea unui atacant de clasă, mutare care se va produce în ianuarie sau cel târziu în vara anului viitor. Vorbind despre viitoarele campanii de achiziții, managerul a confirmat că urmărește mulți jucători, care vor fi transferați în funcție de calitățile lor fotbalistice, dar și caracterl va fi definitoriu.
"Urmărim jucători și e clar că primul lucru la care suntem atenți sunt capacitățile lor fotbalistice. Ființa umană din spatele lor este, de asemenea, un factor important, nu poți subestima asta. Ai nevoie de personajele potrivite în vestiar, nu numai dacă vrei să câștigi un joc, ci dacă vrei să câștigi trofee.", a completat Ten Hag.
Manchester United este momentan pe locul 5 în Premier League, la 11 puncte în spatele liderului Arsenal. În aceste condiții, e aproape imposibil de crezut că trupa lui Ten Hag se gândește la titlu, dar o clasare în Top 4 ar fi un progres față de sezonul trecut, când s-a ratat calificarea în Champions League. Cupa Angliei, Cupa Ligii sau Europa League sunt competiții în care "diavolii" pot spera la trofee, deși concurența va fi acerbă.
Manchester United va juca două partide amicale în următoarele zile, cu Cadiz și Betis, după care se va pregăti de reluarea competițiilor, după Cupa Mondială. Pe 21 decembrie, echipa lui Ten Hag va juca primul meci oficial de după plecarea lui Cristiano Ronaldo, cu Burnley, în Cupa Ligii, iar pe 27 decembrie va întâlni Nottingham Forest în Premier League.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo