Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag s-a întâlnit în secret cu agentul unui fotbalist de top! Ce star vrea la Man United

Nicu Savin

Actualizat 20/01/2023 la 14:23 GMT+2

Erik Ten Hag este în căutarea unor jucători pe care să-i aducă la Man United în vara viitoare, iar una dintre ținte este Marco Reus. Conform presei olandeze, antrenorul olandez a avut o întâlnire cu agentul mijlocașului de la Dortmund, care ar putea ajunge gratis pe Old Trafford peste doar câteva luni.

Erik ten Hag (Manchester United)

Credit imagine: Twitter

Erik Ten Hag a reușit într-un mod aparoape miraculos să o transforme pe Manchester United într-o echipă de temut, cu șanse chiar la câștigarea Premier League. Încă de la sosirea pe Old Trafford, olandezul a declarat că politica de transferuri se va schimba și se vor aduce numai jucători de care e nevoie.
În această iarnă, United l-a luat deocamdată doar pe Wout Weghorst, sub formă de împrumut, dar în vară e de așteptat ca echipa să fie întărită mai serios. Conform Daily Mail, una dintre țintele lui Ten Hag este aducerea unui mijlocaș ofensiv, iar primul pe listă ar fi Marco Reus.
Sursa citată notează că Ten Hag s-a întâlnit cu agentul germanului, care a fost prezent la derby-ul dintre United și City în week-end-ul trecut. Managerul "diavolilor" i-ar fi explicat impresarului că Reus va avea un rol important dacă va accepta să meargă pe Old Trafford.

Marco Reus, dorit de Erik Ten Hag la Man United

Deși are 33 de ani și accidentările l-au chinuit în ultimii ani, Reus este considerat un fotbalist perfect pentru filosofia lui Ten Hag, mai ales că poate juca aproape pe orice post în zona ofensivă. Reus joacă la Dortmund din 2012, dar se află în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna gratis cu Manchester United. În acest context, englezii ar economisi suma de transfer și ar putea investi banii în salariul jucătorului, care ar putea ajunge la 200.000 de £ pe săptămână.
Întrebat recent despre viitorul său, Reus nu a exclus o plecare de la Borussia: "Desigur că te uiți înainte. Mai am jumătate de an de contract, trebuie să mă gândesc la asta. Vom avea discuții și vom vedea în ce direcție voi merge. Vom vedea ce ne aduce viitorul".
Presa internațională a scris și despre o posibilă plecare a lui Reus în Arabia Saudită. Al-Nassr, clubul care l-a semnat pe Cristiano Ronaldo, ar vrea să-l ia din vară și pe internaționalul german, ademenindu-l cu un salariul uriaș. Rămâne de văzut dacă Reus va decide să spună adio fotbalului mare sau va prefera să continue la cel mai înalt nivel din vara viitoare.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo