Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag s-a săturat să aștepte după De Jong! United ar putea da o sumă uriașă pe un alt mijlocaș

Nicu Savin

Publicat 25/07/2022 la 19:00 GMT+3

Erik Ten Hag își dorește neapărat un mijlocaș box-to-box, fiind nemulțumit de modul în care s-a mișcat linia mediană în pre-sezon. Primul pe listă era Frenkie de Jong, dar olandezul ezită să dea curs ofertei, astfel că antrenorul "diavolilor" s-a reorientat. Conform presei engleze, Sergej Milinkovic Savic este noua țintă a lui United, dar sârbul va avea, de asemenea, un preț uriaș.

Erik ten Hag - delighted!

Credit imagine: Getty Images

Erik Ten Hag și-a făcut deja o părere despre lotul lui Manchester United. Echipa s-a mișcat excelent în stagiul de pregătire din Thailanda și Australia, în special în plan ofensiv, deși după ultimul amical, 2-2 cu Aston Villa, antrenorul olandez le-a reproșat jucătorilor lipsa de concentrare (Villa a revenit de la 0-2).
Deși United are jucători de certă valoare, Ten Hag vrea în continuare întăriri, iar principalul obiectiv este transferul unui mijlocaș central. Oficialii de pe Old Trafford au ajuns la un acord de principiu cu Barcelona pentru Frenkie de Jong, dar olandezul ezită să dea curs ofertei. Acesta își dorește să rămână la Barcelona sau să plece la un club care joacă în Champions League, Bayern și Chelsea fiind cluburile despre care s-a scris că sunt interesate de el.
Citește și:

Ten Hag îl vrea pe Milinkovic-Savic la Man United

În aceste condiții, Ten Hag trebuie să se reorienteze, iar Daily Mail scrie că noua sa țintă este Sergej Milinkovic-Savic, jucătorul lui Lazio. Sârbul a mai fost pe radarul lui United și în trecut, dar prețul mare cerut de formația capitolină a împiedicat tranzacția.
De această dată, mutarea are șanse să se realizeze, deoarece mijlocașul de 27 de ani mai are numai doi ani de contract și este momentul oportun pentru Lazio să-i dea drumul. Sursa citată notează că Lotito este dispus să-l cedeze pe sârb pentru circa 70 de milioane de €, deși acest lucru l-ar enerva la culme pe Maurizio Sarri, pentru care mijlocașul e o piesă importantă.
United l-a luat în această vară pe Christian Eriksen, dar Ten Hag își dorește încă un om de creație la mijloc. McTomminay și Fred sunt mai degrabă utili pe faza defensivă, iar Donny Van de Beek este departe de forma care l-a evidențiat în trecut.
Milinkovic-Savic joacă de 7 ani la Lazio, unde a ajuns de la Genk, în schimbul a 12 milioane de €. În cele 7 sezoane petrecute până acum pe Olimpico, mijlocașul sârb a progresat enorm, devenind unul dintre pilonii echipei. În sezonul trecut, Milinkovic-Savic a marcat 11 goluri și a dat 11 pase decisive pentru "biancocelești".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo