Erik Ten Hag și-a făcut deja o părere despre lotul lui Manchester United. Echipa s-a mișcat excelent în stagiul de pregătire din Thailanda și Australia, în special în plan ofensiv, deși după ultimul amical, 2-2 cu Aston Villa, antrenorul olandez le-a reproșat jucătorilor lipsa de concentrare (Villa a revenit de la 0-2).
Deși United are jucători de certă valoare, Ten Hag vrea în continuare întăriri, iar principalul obiectiv este transferul unui mijlocaș central. Oficialii de pe Old Trafford au ajuns la un acord de principiu cu Barcelona pentru Frenkie de Jong, dar olandezul ezită să dea curs ofertei. Acesta își dorește să rămână la Barcelona sau să plece la un club care joacă în Champions League, Bayern și Chelsea fiind cluburile despre care s-a scris că sunt interesate de el.
Citește și:
Premier League
Cum s-a prezentat Cristiano Ronaldo la ultimul antrenament al lui Manhcester United
ACUM 16 ORE

Ten Hag îl vrea pe Milinkovic-Savic la Man United

În aceste condiții, Ten Hag trebuie să se reorienteze, iar Daily Mail scrie că noua sa țintă este Sergej Milinkovic-Savic, jucătorul lui Lazio. Sârbul a mai fost pe radarul lui United și în trecut, dar prețul mare cerut de formația capitolină a împiedicat tranzacția.
De această dată, mutarea are șanse să se realizeze, deoarece mijlocașul de 27 de ani mai are numai doi ani de contract și este momentul oportun pentru Lazio să-i dea drumul. Sursa citată notează că Lotito este dispus să-l cedeze pe sârb pentru circa 70 de milioane de €, deși acest lucru l-ar enerva la culme pe Maurizio Sarri, pentru care mijlocașul e o piesă importantă.
United l-a luat în această vară pe Christian Eriksen, dar Ten Hag își dorește încă un om de creație la mijloc. McTomminay și Fred sunt mai degrabă utili pe faza defensivă, iar Donny Van de Beek este departe de forma care l-a evidențiat în trecut.
Milinkovic-Savic joacă de 7 ani la Lazio, unde a ajuns de la Genk, în schimbul a 12 milioane de €. În cele 7 sezoane petrecute până acum pe Olimpico, mijlocașul sârb a progresat enorm, devenind unul dintre pilonii echipei. În sezonul trecut, Milinkovic-Savic a marcat 11 goluri și a dat 11 pase decisive pentru "biancocelești".
Premier League
United a ignorat recomandările lui Rangnick! Unde au ajuns 2 dintre jucătorii ceruți de el
IERI LA 11:52
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
09/08/2022 LA 16:54