Articol scris de Dani Morar
Manchester United și-a încheiat turneul de pregătire în weekend, iar jocul prestat de elevii lui Erik Ten Hag a arătat că mai este de muncă până se va atinge forma maximă. Englezii au avut două turnee de pregătire, în Australia și Thailanda. Au reușit să le învingă pe rând pe Liverpool, Melbourne Victory și Crystal Palace, remizând apoi cu Aston Villa.
În weekend, United a jucat ultimele două meciuri de pregătire, la un interval de 24 de ore între ele. Sâmbătă au pierdut cu 1-0 în fața lui Atletico Madrid, iar duminică au remizat, 1-1, cu Rayo Vallecano. Ten Hag a folosit două echipe diferite în aceste condiții. Vestea bună este că în meciul de duminică a revenit pe teren și Ronaldo, cel care a ratat aproape toată pregătirea diavolilor.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 5 ORE
Vestea proastă este că a jucat doar 45 de minute și nu a impresionat deloc cu jocul său. După toată această situație, antrenorul a fost sfătuit să îl lase pe Ronaldo pe bancă în meciurile oficiale, relatează Daily Mail. Poziția starului portughez față de United nu s-a schimbat. El cere în continuare să fie lăsat să plece, însă nici opțiunile pentru un eventual transfer nu sunt prea multe. Astfel, până pe 1 septembrie va trebui luată o decizie, 31 august fiind ultima zi de mercato în Europa.
Citește și:

United mai are nevoie de un atacant de careu

Atacul diavolilor nu se prezintă deloc bine. Cu posibila plecare a lui Ronaldo și cu forma slabă a lui Martial, un atacant de calitate a devenit principalul obiectiv al formației de pe Old Trafford.
Un interes intens a fost manifestat pentru Benjamin Sesko, de la Red Bull Salzburg. Atacantul este comparat cu Haaland, are cifre foarte bune, dar austriecii țin la preț și nu vor să îl lase pentru mai puțin de 65 de milioane de euro.
Sesko este evaluat la 10 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt. Acesta are cifre foarte bune la Salzburg și a reușit să înscrie de 11 ori în sezonul trecut, având și 13 selecții la naționala Sloveniei, unde a înscris de două ori.
De asemenea, englezii îi monitorizează și pe Anthony de la Ajax și Sasa Kaldzic de la Stuttgart. Discuții mai avansate au fost doar cu atacantul de la echipa olandeză, însă lucrurile sunt departe de a fi clare.
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
IERI LA 13:58
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09