Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag și-a pus la zid jucătorii după ultimul amical al lui United! Ce l-a nemulțumit pe olandez

Nicu Savin

Publicat 23/07/2022 la 17:42 GMT+3

Erik Ten Hag a avut un discurs dur la adresa propiilor jucători după amicalul terminat la egalitate de Man United contra lui Aston Villa. "Diavolii" au condus cu 2-0 la pauză, dar s-ua văzut egalați în partea secundă, lucru care l-a scos din sărite pe olandez.

Erik Ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a disputat astăzi ultimul meci de pregătire din turneul desfășurat în Thailanda și Australia. Echipa lui Ten Hag câștigase primele 3 dispute amicale, marcând în fiecare dintre ele minim 3 goluri, dar azi au reușit doar o remiză în fața celor de la Aston Villa, scor 2-2.
Jadon Sancho a deschis scorul pentru United în minutul 25, iar "diavolii" au avut 2-0 la pauză după ce Matty Cash și-a marcat în proprie poartă în minutul 42. În partea secundă, United a redus motoarele și echipa lui Gerrard a egalat prin reușitele semnate de Leon Bailey (min.49) și Calum Chambers (min.90+3).
Citește și:

Erik Ten Hag, supărat pe jucătorii lui Man United

Golul primit în prelungiri l-a nemulțumit total pe Erik Ten Hag, care nu și-a menajat deloc jucătorii la finalul partidei. Olandezul a subliniat că este mulțumit per total de cum au răspuns fotbaliștii săi în acest stagiu de pregătire, dar a atras atenția că nu va tolera lipsa de concentrare pe care au arătat-o în meciul disputat la Perth.
"Fotbalul este un sport al greșelilor și trebuie să reducem greșelile.Tocmai le-am spus asta în vestiar. Orice moment de lipsă de concentrare este inacceptabil. Trebuie să ieși din vestiar concentrat 100% la planul tău și la performanță. Asta nu am făcut azi. Dar am văzut multe progrese în aceste două săptămâni. În prima repriză am văzut fotbal foarte bun, am controlat cu adevărat jocul.
Dar trebuie să învățăm din ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză. Nu e posibil să conduci cu 2-0 și apoi să arunci acest avantaj. Se poate ca băieții să fie obosiți, dar asta nu este o scuză.Trebuie să performeze și asta nu au făcut în a doua repriză. În prima repriză am fost foarte buni. Pentru jucători, pentru echipă, cred că facem multe progrese, sunt multe aspecte pozitive", a spus Ten Hag, citat de Mirror.
Manchester United urmează să revină în Europa, unde va disputa alte două meciuri amicale înainte de startul sezonului: cu Atletico Madrid (30 iulie) și Rayo Vallecano (31 iulie). În prima etapă din Premier League, echipa lui Erik Ten Hag va juca acasă cu Brighton, pe 7 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo