Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ten Hag știe ce jucător poate aduce titlul la Manchester United! Cristiano Ronaldo, scos din schemă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/09/2022 la 15:28 GMT+3

Erik ten Hag este convins că Marcus Rashford este jucătorul care îi poate aduce un nou titlu lui Manchester United. Tehnicianul "diavolilor" s-a bazat în acest început de sezon pe jucătorul de 24 de ani, iar acesta nu a dezamăgit

Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford și Harry Maguire

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Marcus Rashford poate fi cel care o scoate pe Manchester United din criză și care poate pune umărul la cucerirea unui nou titlu. Atacantului i-a fost setat un obiectiv de către Erik ten Hag. Rashford trebuie să marcheze minimum 20 de goluri în acest sezon, conform așteptărilor antrenorului.
Ten Hag l-a sprijinit necondiționat pe Rashford în acest sezon, iar tehnicianul este convins că se poate lupta de la egal la egal cu Manchester City. Atacantul a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 2 pase decisive pentru United, astfel că e greu de crezut că Ronaldo îi va mai lua locul de titular, anunță Daily Mail.
Managerul lui United vrea să facă din Rashford atacantul numărul 1 al echipei de pe Old Trafford, dezvăluie surse apropiate de publicația The Sun. Ronaldo a început doar două meciuri pe teren, astfel că locul său în echipă este ca și pierdut.
"Cu Ronaldo pe teren, toată lumea se simte presată. Toți jucătorii s-au bucurat când s-a întors, dar niciunul nu a fost mulțumit deoarece portughezul a ratat pregătirea. Ronaldo nu este pus la punct cu tactica și pregătirea și acționează din instict", a notat sursa citată.
Citește și:

Manchester United a început rău sezonul, dar pare că și-a revenit

United a început sezonul cu două înfrângeri, 1-2 cu Brighton și 0-4 cu Brentford. De acolo, lucrurile au luat o întorsătură radicală. "Diavolii" s-au impus în derby-ul cu Liverpool și au mai câștigat încă 3 meciuri.
În Europa League, United a debutat contra lui Real Sociedad, fiind învinsă acasă cu 1-0. Cristiano Ronaldo a fost integralist în acea partidă, făcând cuplu în atac cu Antony și Elanga. Starul portughez nu a reușit nimic notabil și a fost criticat încă o dată pentru prestația slabă.
Etapa din Premier League din acest weekend a fost amânată, astfel că pentru Manchester United urmează un nou meci în Europa League. Elevii lui ten Hag vor da piept cu Sheriff Tiraspol, echipă ce se află pe primul loc în grupa E, după victoria cu 3-0 în fața Omoniei Nicosia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo