Erik Ten Hag a fost omul ales de conducerea lui Manchester United pentru a readuce strălucirea echipei de pe Old Trafford. "Diavolii" nu au câștigat niciun trofeu în ultimele 5 sezoane, lucru de neconceput pentru fani. Evident, Ten Hag va avea obiective majore, dar nu vrea să le atingă oricum, ci printr-un joc spectaculos.
Olandezul și-a intrat pe deplin în rol la începutul săptămânii trecute, dar a avut sub comandă numai 15 jucători, internaționalii urmând să se alăture grupului pe 4 iulie. Chiar și așa, noul manager și-a făcut deja cunoscută filosofia și a impus un set de reguli care demonstrează clar că United se va schimba din temelii în noul sezon.
Citește și:
Premier League
Cum a gestionat Ten Hag eșecul suferit de United în Premier League. Care e situația lui Ronaldo
ACUM 10 ORE

Ten Hag vrea ca United să joace un fotbal super ofensiv

Conform Daily Mail, olandezul vrea ca echipa sa să joace un fotbal ultra ofensiv, iar jucătorii sunt obligați să paseze la antrenamente numai în față. Orice pasă în spate sau în lateral va fi taxată de staff, iar cine nu se va adapta va avea de suferit. Rapiditatea este un alt capitol pe cale Ten Hag vrea să-l îmbunătățească și le atrage mereu atenția oemenilor "îndrăgostiți" de minge.
În plus, jucătorii trebuie să dea dovadă de implicare totală în sesiunile de pregătire, iar un limbaj al corpului negativ nu va fi tolerat. De asemenea, vedetele nu vor fi protejate sub nicio formă, iar Ten Hag le-a transmis deja tinerilor că nu va ezita să mizeze pe ei dacă vor demonstra la antrenamente că sunt la un nivel ridicat, iar "titularii" nu vor da randament.
Conform sursei citate, jucătorii lui United sunt foarte încântați de stilul lui Ten Hag și starea de spirit în cadrul grupului este una pozitivă.
Odată cu sosirea tuturor fotbaliștilor vor începe lucrurile cu adevărat serioase, dar e cert că Man United traversează o perioadă a schimbărilor, din toate punctele de vedere. Deși până acum nu s-au făcut transferuri, oficialii clubului lucrează intens la perfectarea unor achiziții care să îmbunătățească echipa.
Marea problemă este însă viitorul incert al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul le-a cerut șefilor să ia în calcul eventuale oferte pentru el. United nu ar vrea să renunțe la starul său și aproape sigur acesta va face parte din echipă la turneele de pregătire din Thailanda și Australia, care vor începe chiar în această săptămână.
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
ACUM 15 ORE
Premier League
Cum s-a prezentat Cristiano Ronaldo la ultimul antrenament al lui Manhcester United
IERI LA 10:18