Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Times anunță transferul verii în fotbalul arab! Un star din Premier League, lângă Ronaldo

Cristian Mihală

Actualizat 11/05/2023 la 08:29 GMT+3

După ce în iarnă fotbalul din Arabia Saudită a dat o lovitură de imagine uriașă, Al Nassr transferându-l pe Ronaldo, un alt star din fotbalul mondial va lua drumul zonei Golfului. Hugo Lloris, căpitanul lui Tottenham, va părăsit gruparea londoneză pentru a merge la arabi.

Hugo Lloris, în Anglia - Franța, la Mondialul din Qatar

Credit imagine: Eurosport

De 11 ani la Spurs, Hugo Lloris este pe punctul să accepte o ofertă neașteptată, din Arabia Saudită. Chinuit în acest sezon de accidentări, portarul campion mondial cu Franța a primit o ofertă pe care deja a acceptat-o, anunță The Times. Al Hilal îi oferă un salariu de 3 ori mai mare decât are în prezent la formația lui Mason, jucătorul din Hexagon urmând a câștiga aproximativ 300.000 de euro/săptămână.
Tottenham nu va spune "nu" mutării, mai ales că va obține o sumă de bani importantă - se speculează că ar fi vorba de 20 de milioane de lire - în schimbul unui fotbalist care în iarnă intră în ultimele 6 luni de contract.
Lloris a îmbrăcat de 447 de ori tricoul lui Tottenham din 2012, de când Spurs l-a transferat de la Lyon. El a fost în această perioadă unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei, ceea ce i-a asigurat postul de titular incontestabil în naționala Franței, alături de care a jucat două finale de CM (una câștigată - în 2018, una pierdută - în Qatar, anul trecut).

Caoimhín Kelleher, înlocuitorul lui Lloris la Tottenham

Tottenham se pare că i-a găsit deja înlocuitor lui Lloris, sursa citată notând că Daniel Levy este în discuții avansate cu Caoimhín Kelleher, portarul al doilea al lui Liverpool. Acesta este un goalkeeper cu mare calitate, dar a avut șanse reduse de a arăta ce poate, în contextul în care Klopp îl are la dispoziție pe Alisson, unul dintre primii 5 portari din fotbalul mondial.
În ceea ce privește fotbalul arab, acesta a devenit tot mai tentant pentru starurile din Europa aflate la finalul carierei. După ce au dat lovitura cu Ronaldo, alți mari jucători sunt foarte aproape să accepte provocarea numită zona Golfului: Sergio Busquets, Sergio Ramos și chiar Lionel Messi. Acestuia din urmă Al Hilal i-a oferit un salariu de 550 de milioane de euro/an, dar pentru moment argentinianul nu pare tentat să renunțe la Europa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo