Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel, conștient că Chelsea are nevoie de întăriri: "Ne putem folosi de mai multă calitate"

Alex Masgras

Publicat 07/08/2022 la 00:01 GMT+3

Chelsea a câștigat prima partidă a noului sezon din Premier League în deplasarea de pe Goodsion Park cu Everton, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jorginho, iar Chelsea nu a impresionat, Thomas Tuchel fiind conștient de faptul că echipa sa are nevoie de întăriri.

Chelsea-Coach Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Chelsea s-a impus sâmbătă în meciul cu Everton de pe Goodison Park, scor 1-0. Echipa lui Thomas Tuchel nu a impresionat, dar a obținut toate cele trei puncte, grație reușitei lui Jorginho din minutul 45+9, dintr-o lovitură de la 11 metri.
În ciuda faptului că Raheem Sterling și Kalidou Koulibaly, două dintre noile achiziții ale londonezilor, au început partida încă din primul minut, iar Marc Cucurella și-a făcut debutul în repriza a doua, Thomas Tuchel a recunoscut că echipa sa are nevoie de mai multe transferuri:
"Dacă putem aduce, vom aduce. Poate că nu neapărat mijlocași ca primă opțiune, dar suntem deschiși la orice. Sper să folosim forțele proaspete pentru a ajunge la un nou nivel. Cred că ne putem folosi de picioare noi și de mai multă calitate", a declarat Thomas Tuchel la finalul partidei cu Everton.
Citește și:

Chelsea, derby cu Tottenham în etapa a doua din Premier League

Etapa următoare, Chelsea se pregătește de un derby londonez pe Stamford Bridge, atunci când echipa lui Thomas Tuchel va primi vizita celor de la Tottenham. Echipa lui Antonio Conte s-a impus și ea astăzi cu 4-1 pe teren propriu, în meciul cu Southampton.
Spre deosebire de Chelsea, Spurs a arătat bine astăzi, iar meciul de pe Stamford Bridge se anunță unul dificil pentru echipa antrenorului german.
De partea cealaltă, Everton se va deplasa la Birmingham, pentru partida cu Aston Villa. Echipa lui Steven Gerrard a pierdut astăzi pe terenul nou-promovatei Bournemouth, scor 0-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo