Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel, după revenirea lui Chelsea cu West Ham: "A fost un carusel"

Andrei Nicolae

Publicat 03/09/2022 la 22:46 GMT+3

Chelsea a învins-o pe West Ham în etapa a șasea din Premier League cu scorul de 2-1, după ce s-a văzut condusă în minutul 62. Thomas Tuchel a vorbit la final despre meciul făcut de jucătorii săi, dar și despre impactul pe care îl poate avea victoria respectivă asupra trupei de pe Stamford Bridge.

Sah keine gute Leistung seiner Blues: Thomas Tuchel

Credit imagine: SID

West Ham a deschis scorul în minutul 62 al partidei de pe Stamford Bridge. Michail Antonio a marcat după ce Mendy nu a reușit să îndepărteze pericolul din preajma porții sale.
Egalitatea a fost restabilită în minutul 76 de Ben Chilwell. Englezul a marcat după ce a primit o pasă superbă de la Thiago Silva, a preluat cu capul și l-a învins pe Fabianski. În minutul 87, Cornet a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap din centrarea lui Benrahma. În minutul 89, Kai Havertz marca pentru 2-1 din centrarea aceluiași Chilwell.
Thomas Tuchel a vorbit la final despre partida făcută de echipa sa și nu e ezitat să laude și gruparea adversă.
"Un meci foarte complicat în fața lui West Ham, se apără în profunzime, se apără pasiv, dar foarte bine structurat și disciplinat în careu, deci este foarte greu să îți creezi șanse, să creezi un ritm.
Ești condus cu 1-0, ceea ce face lucrurile extrem de dificile, echipa a continuat să creadă și să forțeze. Sunt foarte fericit pentru ei pentru că voiam să restartăm sezonul și acum am obținut o victorie pe final, am avut o atmosferă bună pe stadion și sperăm că asta ne va ajuta să ne găsim încrederea din nou", a declarat Tuchel la finalul partidei în cadrul unui interviu.
Citește și:

Un nou start pentru Chelsea

Tehnicianul neamț a punctat faptul că succesul în fața rivalilor londonezi poate reprezenta un restart pentru trupa de pe Stamford Bridge, care a înregistrat deja câțiva pași greșiți în Premier League. Chelsea a fost învinsă de Leeds și de Southampton, în două partide în care pornea ca favorită.
"Nimic nu ajută mai mult ca victoriile și nimic nu se simte mai bine decât victoriile pe final, întoarceri de scor pe propriul stadion, deoarece îți oferă acest gen de încredere suplimentară pe care nu o poți injecta în mod artificial. Sunt foarte fericit, sunt puțin extenuat acum, a fost un carusel, dar sunt fericit cu modul în care am întors lucrurile și ne va ajuta mult."
Pentru Chelsea urmează o partidă în deplasare în Champions League în fața celor de la Dinamo Zagreb.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo