Thomas Tuchel îl apără pe Todd Boehly, noul patron de la Chelsea. În urmă cu câteva zile, Gary Neville l-a criticat pe proprietarul londonezilor, spunând că a intrat în panică și că tratează clubul de pe Stamford Bridge ca și cum s-ar juca Football Manager.
În acest moment, Todd Boehly a luat asupra sa responsabilitatea transferurilor, din poziția de director sportiv interimar al clubului. Marc Cucurella este cea mai nouă achiziție a lui Chelsea, într-o vară în care au mai sosit pe Stamford Bridge jucători precum Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Gabriel Slonina și Carney Chukwuemeka.
Cu toate acestea, Chelsea nu a avut cea mai plăcută perioadă de transferuri, ratând aducerea unor jucători precum Raphinha, Jules Kounde sau Nathan Ake.
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
ACUM 16 MINUTE
Thomas Tuchel i-a luat apărarea lui Boehly și apreciază munca acestuia din această vară:
"Panică? Nu, aș spune că muncește din greu și că învață pe parcurs. Perioada de transferuri se numără printre cele mai complicate lucruri pe care le poți face atunci când vii din exterior, așa că am numai cuvinte de laudă și cel mai mare respect pentru Todd.
Nu știu când ei dorm, poate că ei nu dorm niciodată. Avem o comunicare directă și onestă, iar transferurile de până acum vorbesc de la sine. Am avut întârzieri, e adevărat. Nimeni nu e de vină pentru întârzierile care au fost provocate de sancțiuni și care au dus la pierderea unor jucători cheie. Dar ambii proprietari care sunt implicați în treburile de zi cu zi au făcut o treabă fantastică până acum", a declarat Thomas Tuchel.
Citește și:

Chelsea debutează în noul sezon din Premier League pe Goodison Park

Mâine seară, echipa lui Thomas Tuchel se va deplasa la Liverpool, pentru meciul de pe Goodison Park cu Everton, din prima etapă a noului sezon din Premier League.
În turneul de pregătire din Statele Unite, Chelsea a pierdut cu Arsenal, scor 0-4, dar și cu Charlotte FC din MLS, la loviturile de departajare. Echipa lui Tuchel a câștigat meciul cu Club America din Mexic, scor 2-1, dar și două meciuri amicale cu Udinese, la revenirea în Europa, câștigate cu 3-1, respectiv 2-0.
Sezonul trecut, Chelsea a încheiat sezonul din Premier League pe locul 3, cu 74 de puncte, la 19 puncte de Manchester City, campioana ediției 2021/22.
Premier League
Manchester United, statistici rușinoase cu Brentford! "Diavolii" au alergat cu 14 km mai puțin
ACUM O ORĂ
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 11 ORE