Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului

Nicu Savin

Publicat 09/08/2022 la 22:31 GMT+3

Timo Wenrner a plecar după numai doi ani de la Chelsea, revenind la RB Leipzig, clubul la care a devenit unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Deși aventura sa la clubul londonez nu a fost cea mai fericită, germanul le-a transmis un mesaj plin de emoție fanilor.

Timo Werner

Credit imagine: Getty Images

Timo Werner a ajuns pe cai mari la Chelsea în urmă cu doi ani, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Londonezii au plătit pentru german 47,7 milioane de £ către RB Leipzig, dar au decis să renunțe la el pentru mai puțin de jumătate din această sumă.
Formația germană a făcut o super-afacere și l-a răscumprat pe Werner cu numai 18 milioane de £. Atacantul de 26 de ani a semnat pe 5 ani cu Leipzig și speră să revină la forma care l-a consacrat în anii trecuți.

Timo Werner, mesaj emoționant la despărțirea de Chelsea

Chiar dacă aventura sa la Chelsea a fost mai degrabă o dezamăgire, Werner nu pleacă cu gust amar de la Londra. Acesta a transmis un mesaj emoționant la despărțire, subliniind că își dorește enorm să joace din nou pe Stamford Bridge pe viitor.
"Dragi "albaștri", ziua de azi marchează sfârșitul călătoriei mele cu Chelsea. Sunt incredibil de recunoscător pentru timpul petrecut la acest club special.În acest moment, aș dori să-mi exprim aprecierea pentru colegii mei, pentru antrenori și personal, și mai ales pentru voi, susținătorii speciali ai Chelsea Football Club.
Am simțit atât de multă dragoste și sprijin în ultimii doi ani și nu voi uita niciodată cum m-ați susținut în vremuri bune și provocatoare. Am ridicat împreună trofee precum Liga Campionilor și îmi voi aminti mereu melodia pe care ați compus-o și ați cântat-o pentru mine. Deja aștept cu nerăbdare să joc din nou pe Stamford Bridge într-o zi!Ne vedem curând, Timo", a fost mesajul postat de Werner pe contul personal de Instagram.
În cele două sezoane petrecute pe Stamford Bridge, Werner a jucat 89 de meciuri pentru Chelsea în toate competițiile, marcând 23 de goluri și oferind 21 de pase decisive. Cifrele sunt modeste, mai ales dacă ținem cont că în ultimul sezon la RB Leipzig, atacantul reușise 34 de goluri.
Werner pleacă de la Chelsea cu 3 trofe în palmares: Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo