Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner poate pleca de la Chelsea! Varianta apărută pentru vârful german

Cristian Mihală

Publicat 26/07/2022 la 14:56 GMT+3

Plecările de la Chelsea par ca nu s-au terminat! Următorul jucător care poate părăsi clubul londonez este Timo Werner. Atacantul de 26 de ani nu s-a impus la clubul din Londra, iar acum este aproape de despărțirea de Chelsea, mai ales că Tuchel nu îl vede un fotbalist determinant.

Timo Werner

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Atacantul german, transferat de la RB Leipzig pentru suma de 53 milioane de euro, nu mai este considerat o opțiune de către antrenorul londonezilor. Werner nu a confirmat la Chelsea, iar acum, conform presei britanice și spaniole, acesta ar fi aproape de o revenire la Red Bull Leipzig, unde a cunoscut cea mai bună formă a carierei sale. În perioada petrecută la RB Leipzig, Werner a înscris 93 de goluri și a oferit 40 de pase decisive, comparativ cu evoluțiile sale de la Chelsea, unde a marcat de 23 de ori și a oferit 21 de pase decisive, în 89 de meciuri jucate.
Cu Thomas Tuchel pe bancă, lui Werner i-a fost aproape imposibil să fie titular, nici măcar când s-a decis despărțirea de Romelu Lukaku.
În momentul de față, dorința lui Werner este să părăsească clubul londonez. Principalul motiv este că atacantul german dorește să joace, pentru a putea face parte din echipa Germaniei la Cupa Mondială din Qatar.
Totuși, o posibilă mutare a lui Timo Werner ar lăsa trupa antrenată de Thomas Tuchel fără atacant. Singura variantă central-ofensivă ar rămâne Kai Havertz, care poate fi utilizat în poziția de 9 fals.
Chiar și așa, RB Leipzig ar fi pregătită să facă o ofertă pentru Timo Werner, pentru a vedea dacă există posibilitatea de a-l aduce înapoi, conform publicației MundoDeportivo.

Chelsea, afectată de plecările în masă de la club.

După plecările lui Romelu Lukaku, Antonio Rudiger și Andreas Christensen, Chelsea a rămas extrem de slăbită. Problema cea mai mare pentru londonezi, în momentul de față, este că plecările ar putea continua. Potrivit The Sun, Christian Pulisic și Hakim Ziyech ar putea părăsi și ei clubul englez.
Problemele lui Chelsea au putut fi observate, în teren, la meciul amical, disputat împotriva rivalei locale Arsenal. În meciul jucat pe Camping World Stadium, din Orlando, SUA, Arsenal s-a impus cu scorul de 4-0. Pentru tunari au marcat: Gabriel Jesus (min 15), Martin Odegaard (min 36), Bukayo Saka (min 66) și Albert Sambi Lokonga (min 92).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo