Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Todd Boehly începe revoluția la Chelsea! Noua tactică pe care o vor aborda londonezii

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/08/2022 la 13:30 GMT+3

Todd Boehly, patronul american al lui Chelsea, își dorește o schimbare la clubul londonez. Americanul va implementa o nouă strategie în ceea ce privește semnarea contractelor și va realiza înțelegeri de până la șapte ani.

Chelsea co-owner Todd Boehly

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
Patronul de la Chelsea își dorește semnarea de noi contracte, pe stil american. Potrivit Daily Mail, acesta vrea să fie sigur că tinerele speranțe ale clubului vor rămâne în lotul londonezilor pentru mult timp.
Americanul va implementa noi contracte pentru jucătorii sub 25 de ani, contracte care pot avea o valabilitate de până la șapte ani. Potrivit sursei citate, primii fotbaliști care ar urma să semneze noile înțelegeri vor fi Mason Mount, Reece James și Armando Broja.
Cel mai probabil, cei trei tineri vor semna contracte valabile șase ani, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon. Rămâne de văzut, însă, dacă jucătorii vor accepta aceste contracte care i-ar lega practic de club pe o perioadă lungă de timp.
Primii fotbaliști care au semnat contracte de acest gen sunt Marc Cucurella și Carney Chukwuemeka, care sunt jucătorii lui Chelsea până în 2028.
Citește și:

Chelsea, refuzată de Everton

Chelsea a făcut, în aceste zile, o ofertă pentru tânărul fotbalist al celor de la Everton, Anthony Gordon. Propunerea, în valoare de 47 de milioane de euro, a fost refuzată de Everton, care îl evaluează pe fotbalist la aproximativ 60 de milioane de euro.
Antrenorul celor de la Everton, Frank Lampard, a declarat că nu dorește ca Anthony Gordon să plece. Declarația a venit ca o reacție la interesul lui Tottenham pentru fotbalist, cei de la Spurs dorindu-l pe Gordon la începutul verii.
"Nu pleacă nicăieri (n.r. Anthony Gordon). Este jucătorul nostru și este foarte important pentru mine. Este genul de jucător de care avem nevoie în viitor", a spus Frank Lampard.
Totuși, dacă Chelsea va plăti suma de transfer cerută de Everton, transferul lui Gordon se poate realiza, chiar dacă Frank Lampard dorește ca acesta să rămână în lotul său.
Pentru Chelsea, cele mai importante transferuri din această vară au fost Kalidou Koulibaly, Raheem Sterling, Marc Cucurella și Carney Chukwuemeka.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo