Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Todd Boehly, patronul lui Chelsea, criticat dur de o legendă a lui United: "Parcă joacă Football Manager"

Cristian Mihală

Publicat 04/08/2022 la 12:42 GMT+3

Todd Boehly a promis că va investi masiv în Chelsea și va îl va face repede uitat pe Roman Abramovich. Doar că mutările făcute până acum îi dau impresia lui Gary Neville că patronul se joacă Football Manager cu clubul londonez.

Todd Boehly

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Gary Neville, legendarul fundaş dreapta al lui United, l-a acuzat pe noul patron al lui Chelsea că a semnat cu jucători fără să facă o analiză prea amănunțită pentru viitor. 110 milioane de euro au fost investite până acum în transferuri, aducându-se oameni precum Raheem Sterling de la Manchester City, Kalidou Koulibaly de la Napoli sau Gabriel "Gaga" Slonina de la Chicago Fire, din MLS.
Clubul londonez a intrat acum și în cursa pentru Frenkie de Jong de la Barcelona, luptâdu-se pentru un transfer cu rivala United. Peste 62 de milioane de euro s-au plătit și pentru Marc Cucurella de la Brighton, iar Boehly este acuzat că face achiziţii fără cap.
"Americanul Boehly pare că vrea să joace Football Manager. Se uită prin jur, dar s-a panicat puțin. A intrat în cursa pentru Frenkie de Jong pentru că simte că presiunea este asupra lui. Nu ar fi avut parte de această presiune dacă i-ar fi păstrat pe unii oamenii de acolo și i-ar mai fi lăsat un an sau doi. A pierdut câțiva oameni și s-ar putea să mai piardă câțiva în dauna Barcelonei", a declarat Gary Neville, conform Daily Mail.
Fostul fundaș englez a continuat să îl atace pe Boehly, spunând că americanul face lucrurile încercând să îi copieze pe alții și cumpără doar când vede că un jucător nu mai este dorit la vreo echipă.
"În primul rând, aș vrea să spun că el reacționează doar la ceea ce vede la alții și se interesează de jucători care nu mai sunt doriți la cluburile lor. În al doilea rând, aud prea multe discuții legate de numele lui. Ar trebui să ne uităm la ce fac Manchester City și Liverpool", a mai adăugat Neville.

Chelsea a pierdut jucători importanţi în această vară

Chelsea i-a pierdut gratis pe Rudiger și Christensen, plecați la Real Madrid, respectiv Barcelona, ceea ce a pus și mai multe paie pe foc. Lucrurile nu se opresc aici și Barcelona ar putea să le mai sufle doi jucători londonezilor: Alonso și Azpilicueta. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, apărarea lui Tuchel ar rămâne descoperită complet, tocmai de aceea se încearcă aducerea lui Wesley Fofana, de la Leicester.
Conform presei din Anglia, gruparea de pe King Power Stadium ar dori să doboare recordul pentru cel mai scump fundaș transferat vreodată și ridică prețul la 100 de milioane de euro.
Pe lângă suma colosală de transfer, jucătorul este atras de un salariu uriaș. Aproximativ 235.000 de euro pe săptămâna ar fi dispus Boehly să îi ofere lui Fofana, la Chelsea. Cu un loc garantat în formula de start, Wesley Fofana ar putea face "echipă" în centrul defensivei cu Thiago Silva și Koulibaly.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo