Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham a defilat în prima etapă din Premier League! Spurs, victorie la scor cu Southampton

Alex Masgras

Actualizat 06/08/2022 la 18:59 GMT+3

Tottenham a început foarte bine noul sezon din Premier League. Echipa lui Antonio Conte s-a impus cu 4-1 în partida din prima etapă de pe teren propriu contra celor de la Southampton.

Eric Dier of Tottenham Hotspur celebrates scoring their side's second goal during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Southampton FC at Tottenham Hotspur Stadium on August 06, 2022 in London, England. (Photo by Harriet Lander/Getty)

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a avut parte de un început foarte bun de sezon. Fanii prezenți astăzi pe Tottenhan Stadium au fost răsfățați de jucătorii lui Antonio Conte, care s-au impus cu 4-1 în partida din prima etapă a noului sezon din Premier League cu Southampton.
Echipa lui Ralph Hassenhuttl a avut deschis scorul în minutul 12 al partidei prin căpitanul James Ward-Prowse, care a trimis balonul în plasa porții lui Lloris din centrarea lui Djenepo.
Spurs a reacționat rapid și a restabilit egalitatea în minutul 21 prin Ryan Sessegnon, după care a preluat conducerea grație golului marcat de Eric Dier, care a înscris în minutul 31 cu o lovitură de cap din centrarea lui Heung-Min Son.
Citește și:

Tottenham, victorie la scor în prima etapă din Premier League

În repriza a doua, Tottenham a fost singura echipă care a contat cu adevărat. Autogolul lui Salisu din minutul 60 și reușita lui Kulusevski din minutul 63 au stabilit scorul final în favoarea echipei antrenate de Antonio Conte.
Tottenham a mai avut câteva ocazii de gol importante prin Heung-Min Son, atât în prima repriză, cât și pe finalul întâlnirii, iar starul sud-coreean al lui Spurs a trebuit să se mulțumească doar o pasă de gol în prima etapă a noului sezon.
Etapa următoare, Tottenham va rămâne în Londra pentru derby-ul de pe Stamford Bridge cu Chelsea, în timp ce Southampton va primi săptămâna viitoare vizita celor de la Leeds United.
La ora 17:00, ora României, au mai avut loc alte trei partide. Bournemouth, echipă revenită în Premier League, a câștigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Aston Villa. Newcastle s-a impus cu 2-0 în fața unei alte echipe nou-promovate, Nottingham Forest, în timp ce Leeds United a întors rezultatul de pe Elland Road și a câștigat duelul cu Wolverhampton, scor 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo