Tottenham are un vestiar tot mai unit! Jucătorii ar face orice pentru antrenorul Antonio Conte

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/08/2022 la 13:41 GMT+3

Formația engleză Tottenham Hotspur are un colectiv foarte unit, jucătorii fiind mulțumiți în totalitate de situația de la club și de antrenorul acestora, Antonio Conte.

Tottenham Hotspur manager Antonio Conte is seen during the Pre-Season Friendly between Rangers and Tottenham Hotspur at Ibrox Stadium on July 23, 2022 in Glasgow, Scotland.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Fundașul lui Tottenham, Ben Davies, l-a lăudat pe antrenorul Antonio Conte, spunând că jucătorii ar face orice pentru tehnicianul italian. Conte a avut parte de un sezon bun la Spurs, iar implicarea sa la echipă a câștigat respectul jucătorilor, dar și al fanilor.
"Suntem obișnuiți să îl vedem atât de pasionat (n.r. pe Antonio Conte)! Realizările lui vorbesc de la sine. Este un antrenor de clasă mondială, iar ca persoană este un om excelent, am face orice pentru el. Vedem ce vrea de la echipă. Este foarte pasionat, când vorbește nu poți face altceva, doar stai și îl asculți", a declarat Ben Davies.
Tottenham a început bine noul sezon de Premier League, reușind, în prima etapă, o victorie categorică împotriva lui Southampton, scor 4-1. Apoi a urmat meciul cu Chelsea, în care Tottenham a obținut un punct, grație golului marcat de Harry Kane, în finalul partidei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.
Citește și:

Antonio Conte, pus sub acuzare de Federația Engleză

Federația Engleză a confirmat, printr-un comunicat, că Antonio Conte și Thomas Tuchel vor fi puși sub acuzare după evenimentele petrecute la finalul partidei dintre Chelsea și Tottenham.
Atunci, antrenorii au avut un schimb de replici aprins, fiind foarte aproape de o altercație. Ambii antrenori sunt acuzați de comportament necorespunzător.
"De acum, el (n.r. Antonio Conte) va sta la banca lui (n.r. banca de rezerve), iar eu la banca mea, cu staff-ul meu pe o parte și staff-ul său pe cealaltă parte, nu va fi nici o problemă. Ar fi păcat să fim suspendați din cauza acestei situații", a spus antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel.
Dacă va fi suspendat în etapa următoare, Antonio Conte nu va sta pe bancă la partida de sâmbătă, împotriva lui Wolverhampton Wanderers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo