Everton se așteaptă să primească până la finalul acestei săptămâni două oferte din partea lui Tottenham. Cei doi jucători luați în vizor de către echipa lui Antonio Conte sunt Richarlison și Anthony Gordon, potrivit Sky Sports.
În ceea ce îl privește pe atacantul brazilian, Tottenham poate avea concurență din partea lui Chelsea. Echipa lui Thomas Tuchel are nevoie de un atacant, deoarece Romelu Lukaku urmează să revină la Inter în această vară.
https://i.eurosport.com/2022/05/02/3365386.jpg
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 4 ORE
Tottenham își dorește foarte mult aducerea lui Anthony Gordon. Englezul de 21 de ani este unul dintre cele mai promițătoare talente ale fotbalului englez, iar Spurs consideră că acesta ar avea șanse mult mai mari să se dezvolte sub comanda lui Antonio Conte.
În ceea ce îl privește pe Richarlison, brazilianul a fost în vizorul lui Tottenham încă din perioada în care acesta evolua la Watford. Atacantul brazilian este văzut ca o soluție de rezervă excelentă pentru căpitanul Harry Kane, dar și un jucător care îi poate oferi acestuia o concurență sănătoasă.
Everton se așteaptă ca până la finalul acestei săptămâni să primească cele două oferte de la Tottenham pentru Richarlison și Gordon, dar clubul de pe Goodison Park exclude din start varianta ca cei doi să părăsească echipa în același timp, potrivit sursei mai sus menționate.
https://i.eurosport.com/2022/04/09/3352301.jpg
Citește și:

Richarlison nu este singura opțiune a lui Chelsea

În cazul în care nu va câștiga duelul cu Tottenham pentru Richarlison, Chelsea mai are și alte opțiuni interesante. Echipa lui Thomas Tuchel este interesată și de Ousmane Dembele de la Barcelona, dar și de Raheem Sterling de la Manchester City.
Internaționalul englez este pe placul lui Thomas Tuchel, iar în ultimele săptămâni au avansat discuțiile cu acesta. Mai mult decât atât, noul proprietar al celor de la Chelsea, Todd Boehly, va susține planurile lui Tuchel, care a avut deja câteva discuții cu Sterling.
https://i.eurosport.com/2021/11/21/3257806.jpg
Raheem Sterling mai are un an de contract cu Manchester City, dar campioana din Premier League nu se așteaptă ca acesta să mai continue pe Etihad din sezonul viitor. După încheierea sezonului, Sterling a analizat opțiunile pe care le are în acest moment, iar Chelsea pare să fie noua destinație a englezului de 27 de ani.
În ceea ce o privește pe Manchester City, campioana din Premier League este dispusă să îl cedeze pe Sterling pentru o sumă între 50 și 60 de milioane de lire sterline.
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 16 ORE
Premier League
Arsenal, meci magic cu Leicester, Jesus a fost de neoprit. City, succes facil cu Bournemouth
ACUM 18 ORE