Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Trădare" uriaşă în fotbalul mondial! Manchester United dă marea lovitură cu un simbol al lui Liverpool

Cristian Mihală

Actualizat 17/05/2023 la 08:56 GMT+3

Manchester United încearcă mutarea verii pe piaţa transferurilor. Ten Hag este încântat de posibilitatea de a colabora cu Sadio Mane, iar oficialii "diavolilor" fac tot posibilul pentru a-l transfera pe jucătorul care a scris istorie pentru Liverpool.

Mo Salah et Sadio Mané (Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

După 6 ani la Liverpool, Sadio Mane s-a transferat anul trecut la Bayern pentru 32 de milioane de euro, dar nu a reuşit să confirme. Senegalezul a avut şi un conflict cu Sane, iar acum oficialii bavarezilor fac tot posibilul să scape de el.
Cu doar 7 goluri şi 5 pase decisive în acest sezon, fotbalistul african e în cărţi pentru o revenire în Premier League, la marea rivală a lui Liverpool, Manchester United. Ten Hag e complet nemulţumit de Jadon Sancho şi vrea un alt fotbalist de flanc, pe lâng vârful de careu atât de necesar, care urmează să sosească în această vară pe Old Trafford.
Oficialii "diavolilor" ar fi discutat deja cu Bayern despre transferul lui Mane, anunţă Mirror, iar şansele să se ajungă la un numitor comun sunt mari. Rămâne ca şi senegalezul să fie convins, în contextul în care acesta are o ofertă, din câte se pare, şi de la Newcastle. Totuşi, proiectul lui Ten Hag pare mai sustenabil, pe Old Trafford având o şansă în plus să lupte pentru trofee.
Considerat de mulţi un simbol pentru Liverpool, Mane a cucerit 6 trofee pe Anfield, cele mai importante fiind Liga Campionilor (2018-2019) şi titlul în Premier League (2019-2020).

Mane nu mai e dorit la Bayern

Bayern Munchen l-a exclus din lot și l-a amendat pe Sadio Mane, după ce senegalezul l-a lovit pe Leroy Sane în vestiar, la finalul meciului cu Manchester City din Champions League. Jurnaliștii germani au anunțat că fotbalistul va pleca, cel mai probabil, în vară de la echipă, fiind criticat în interiorul clubului.
Cei de la Bayern sunt nemulțumiți de prestațiile lui Mane, criticându-l pentru ceea ce a arătat după transferul de la Liverpool. Mai mult, oficialii campioanei din Bundesliga ar considera că aducerea senegalezului a fost o greșeală, acesta nefiind inclus de Thomas Tuchel în planurile sale pentru următoarea stagiune.
"Din câte am auzit, Bayern va face tot posibilul să scape de Mane. Din informațiile mele, el nu se încadrează în planurile lui Tuchel și este un jucător criticat intern.
Transferul lui Mane este considerat o greșeală, mai ales din cauza salariului său, de peste 20 de milioane de euro pe an. Performanțele sale dezamăgitoare au făcut să circule o glumă în jurul echipei: Bayern l-a semnat pe fratele lui geamăn, nu pe Sadio", a anunțat Plettenberg, un reputat jurnalist la Sky Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo