Întrebat dacă este supărat pe atitudinea pe care o are Barcelona în încercarea de a-l transfera pe Cesar Azpilicueta, tehnicianul german a spus: "Poate un pic". "Jucătorului nu-i place, dar înțelege situația. Este dificil pentru el, pentru că celălalt club este permanent cu el", a mai spus Tuchel.
Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, nu este pe punctul de a-l lăsa pe Cesar Azpilicueta să plece ușor de la echipă la Barcelona și a declarat că nu este sigur dacă vrea ca fundașul spaniol să plece. Antrenorul german a vorbit cu presa în timpul presezonului lui Chelsea, unde Azpilicueta participă activ, în ciuda dorinței Barcelonei de a-l aduce pe Camp Nou.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
07/08/2022 LA 16:28

Thomas Tuchel, furios pe strategia folosită de Barcelona cu Azpilicueta

Se pare că Barcelona ar avea deja un acord verbal cu fotbalistul, însă plecarea acestuia de la Chelsea nu e doar o formalitate. Fundașul spaniol se află în ultimul an de contract, iar catalanii au emis o ofertă de 5 milioane de euro pentru realizarea mutării. Tuchel nu e deloc încântat și a blocat acest transfer, chiar dacă fotbalistul ar fi încântat să schimbe echipa.
"Nu sunt foarte sigur dacă vreau să-i dau lui Azpi ceea ce vrea. Este vorba și de ceea ce vrem noi, de ceea ce vrea echipa. Trebuie doar să fac o comparație între cât ne-a costat să-l aducem pe Koulibaly, care este și el internațional și are cam aceeași vârstă", a spus Tuchel în. "A fost un jucător foarte important pentru Napoli, dar avem un internațional spaniol care este căpitan aici. Îi văd la același nivel, dar nu la Barcelona, așa că nu sunt sigur dacă vreau să-i dau ceea ce vrea, pentru că este un jucător mare. Treaba mea nu este doar să-i dau ceea ce vrea el, ci să caut ce este mai bine pentru Chelsea".
Azpilicueta mai are încă un an de contract cu Chelsea, dar aceștia l-ar putea lăsa să plece pentru o sumă mare de bani, ca răsplată pentru anii în care a servit clubul și pentru atitudinea sa mereu impecabilă. "Nu-i place, dar înțelege. Este dificil pentru el, pentru că celălalt club este permanent cu el, e agasat", a adăugat Tuchel. Întrebat dacă îl deranjează atitudinea Barcelonei în această operațiune, germanul a spus că "poate puțin".
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
07/08/2022 LA 14:50
Premier League
Thomas Tuchel a dezvăluit de ce nimeni nu vrea numărul 9 la Chelsea: "Asta mi-au spus jucătorii"
06/08/2022 LA 09:54