Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel, furios pe strategia folosită de Barcelona în fereastra de transferuri: "Jucătorul e agasat!"

Irina Aldea

Publicat 23/07/2022 la 08:45 GMT+3

Thomas Tuchel și-a exprimat furia pentru cât de mult insistă Barcelona pentru transferul căpitanului lui Chelsea, Cesar Azpilicueta.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Întrebat dacă este supărat pe atitudinea pe care o are Barcelona în încercarea de a-l transfera pe Cesar Azpilicueta, tehnicianul german a spus: "Poate un pic". "Jucătorului nu-i place, dar înțelege situația. Este dificil pentru el, pentru că celălalt club este permanent cu el", a mai spus Tuchel.
Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, nu este pe punctul de a-l lăsa pe Cesar Azpilicueta să plece ușor de la echipă la Barcelona și a declarat că nu este sigur dacă vrea ca fundașul spaniol să plece. Antrenorul german a vorbit cu presa în timpul presezonului lui Chelsea, unde Azpilicueta participă activ, în ciuda dorinței Barcelonei de a-l aduce pe Camp Nou.
CITEȘTE ȘI:

Thomas Tuchel, furios pe strategia folosită de Barcelona cu Azpilicueta

Se pare că Barcelona ar avea deja un acord verbal cu fotbalistul, însă plecarea acestuia de la Chelsea nu e doar o formalitate. Fundașul spaniol se află în ultimul an de contract, iar catalanii au emis o ofertă de 5 milioane de euro pentru realizarea mutării. Tuchel nu e deloc încântat și a blocat acest transfer, chiar dacă fotbalistul ar fi încântat să schimbe echipa.
"Nu sunt foarte sigur dacă vreau să-i dau lui Azpi ceea ce vrea. Este vorba și de ceea ce vrem noi, de ceea ce vrea echipa. Trebuie doar să fac o comparație între cât ne-a costat să-l aducem pe Koulibaly, care este și el internațional și are cam aceeași vârstă", a spus Tuchel în. "A fost un jucător foarte important pentru Napoli, dar avem un internațional spaniol care este căpitan aici. Îi văd la același nivel, dar nu la Barcelona, așa că nu sunt sigur dacă vreau să-i dau ceea ce vrea, pentru că este un jucător mare. Treaba mea nu este doar să-i dau ceea ce vrea el, ci să caut ce este mai bine pentru Chelsea".
Azpilicueta mai are încă un an de contract cu Chelsea, dar aceștia l-ar putea lăsa să plece pentru o sumă mare de bani, ca răsplată pentru anii în care a servit clubul și pentru atitudinea sa mereu impecabilă. "Nu-i place, dar înțelege. Este dificil pentru el, pentru că celălalt club este permanent cu el, e agasat", a adăugat Tuchel. Întrebat dacă îl deranjează atitudinea Barcelonei în această operațiune, germanul a spus că "poate puțin".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo