Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Uitați orice nume de manager vehiculat până acum pentru înlocuirea lui Potter! Chelsea vrea să dea lovitura verii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/04/2023 la 12:34 GMT+3

Chelsea caută un nou manager care să asambleze u nouă echipă în drumul spre glorie, după un sezon dezamăgitor. Deși în presă sunt vehiculate o mulțime de nume, londonezii vor să pregătească una dintre surprizele sezonului care să preia postul de manager, după demiterea lui Potter. Antonio Conte este numele apărut în ultimele ore pe lista londonezilor!

Chelsea's US owner Todd Boehly awaits kick-off in the English Premier League football match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge in London on August 14, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Achim Sturzu
Patronul lui Chelsea, Todd Boehly este în căutarea unui nou manager pentru a reconstrui echipa, după un sezon cu mult sub așteptări pe plan intern. Doar pe locul 11 în Premier League în acest moment, cu 9 meciuri rămase de disputat, Chelsea riscă să termine în genunchi unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă a clubului.
Graham Potter a fost demis ca urmare a unei perioade lipsită de mari realizări, cu doar 12 victorii din cele 31 de meciuri ca antrenor al ”albaștrilor”. Ca urmare a demiterii englezului, Chelsea sunt într-o căutare continuă de manager care să pună pe șine noul proiect de pe Stamford Bridge. Frank Lampard este numele vehiculat ca fiind viitorul antrenor interimar pentru a conduce echipa până la finalul sezonului, dar căutarea pentru un manager de viitor continuă.

Antonio Conte, surpriza pregătită de Todd Boehly

Chelsea are o listă impresionantă de posibili antrenori, cuprinzând nume mari precum Luis Enrique - liber de contract după trei ani petrecuți la reprezentativa spaniei, Julian Nagelsmann - liber de contract după ce a fost demis de Bayern Munchen pe 24 martie sau Mauricio Pochettino - liber din această vară după ce a fost demis de Paris Saint Germain.
Citește și:
Cel mai interesant nume aflat pe listă este, însă, cel al lui Antonio Conte, fost manager la Chelsea în perioada 2016-2018. Italianul Conte a ghidat echipa către titlul Premier League în sezonul 2016-2017 și este considerat o variantă ideală de către conducerea clubului de pe Stamford Bridge. Londonezii îl consideră pe Conte un învingător, care poate face minuni cu jucătorii puși la dispoziție, potrivit The Independent.

Antonio Conte, demis de Tottenham în urma unui scandal

Conte a fost demis de Tottenham pe 26 martie, în urma unui scandal provocat de declarațiile oferite într-o conferință de presă după remiza cu Southampton, scor 3-3. În această conferință de presă Conte a fost foarte negativ asupra jucătorilor săi și conducerii clubului, făcând multiple referințe asupra lipsei de trofee a echipei.
Tottenham este singurul club cu pretenții în care Conte nu a reușit să aducă măcar un trofeu. Ca antrenor la Juventus, Conte a câștigat trei titluri de campion al Italiei între 2011 și 2014. Sezonul de debut în Premier League a fost un mare succes. Chelsea a luat ultimul titlu de până acum, în 2017. Revenirea în Italia a coincins cu titlul cucerit pe banca tehnică a Interului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo