Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător al Barcelonei plătește 1 milion de euro pentru a-și îmbunătăți performanțele

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2022 la 10:51 GMT+3

Emerson Royal a investit 1 milion de euro în achiziționarea unei camere hiperbare, un dispozitiv care îmbunătățește funcționarea organismului și permite o mai bună recuperare după eforturi mari

Emerson Royal

Credit imagine: Getty Images

În ultimii ani, jucătorii de fotbal de elită și-au perfecționat metodele de îngrijire a corpului pentru a-și îmbunătăți performanțele fizice. Nutriționiștii, psihologii și antrenorii personali sunt la ordinea zilei în fotbalul mare. Cu toate acestea, fostul jucător al Barcelonei, Emerson Royal, în prezent la Tottenham, a făcut un pas mai departe în pregătirea sa.

Secretul formei lui Emerson Royal: camera hiperbarică

Potrivit sport.es fundașul de bandă dreaptă din Brazilia a investit aproape 1 milion de euro într-o cameră hiperbară, cu scopul de a-și îmbunătăți condiția fizică și performanțele din teren. Acest aparat servește la creșterea nivelului de oxigen din sânge, îmbunătățește funcționarea organismului și permite o mai bună recuperare după eforturi mari.
Investiția pare că s-a justificat pe deplin, dacă ne raportăm la faptul că Emerson a jucat în toate meciurile din acest sezon la Tottenham. Antonio Conte îl consideră de neînlocuit, deși italianul mai are două variante de top în banda dreaptă: Doherty și Djed Spence, tânărul adus pentru 15 milioane de euro, în vară, de la Middlesbrough.
Cu Emerson Royal anunțat titular, Spurs se deplasează azi pe terenul lui Eintracht Frankfurt, în etapa a 3-a a Ligii Campionilor. Cele două echipe au câte 3 puncte, într-o grupă în care lider suprinzător e Sporting, formație care s-a impus în ambele partide jucate până acum în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo