Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător de la Manchester United îi dă dreptate lui Ronaldo: "Clubul a rămas în urmă la toate capitolele"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/01/2023 la 16:35 GMT+2

Unul dintre foștii colegi ai lui Cristiano Ronaldo la Manchester United confirmă acuzațiile aduse de starul portughez la adresa clubului, menționând că nivelul unor adversare din Premier League este mult mai ridicat decât la formația de pe Old Trafford.

Jesse Lingard a marcat pentru Manchester United

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
Deși fanii lui Manchester United au fost de-a dreptul scandalizați de acuzațiile pe care le-a adus Cristiano Ronaldo clubului într-un interviu dat chiar înaintea Cupei Mondiale din Qatar, se pare că afirmațiile fotbalistului portughez sunt susținute de un fost coleg de-al său din vestiarul lui United.
Principalul aspect pe care l-a sesizat Ronaldo e că actualele condiții de la club sunt cu mult sub ceea ce ar trebui să fie și chiar cu mult sub cele oferite de alte cluburi din Premier League, informație confirmată în urmă cu puțin timp de un alt fost jucător al "diavolilor".

Jesse Lingard confirmă acuzațiile lui Ronaldo la adresa lui Manchester United

Legitimat în prezent la nou-promovata Nottingham Forest, acolo unde a ajuns în vara anului 2022, după ce s-a despărțit de Manchester United, Jesse Lingard vine la rândul său cu o serie de acuzații privind condițiile pe care le au la dispoziție fotbaliștii lui Erik ten Hag.
Mijlocașul de 30 de ani a vorbit într-un
despre momentele sale mai puțin bune petrecute pe Old Trafford și a admis întru totul cele spuse de Cristiano Ronaldo în urmă cu câteva luni, menționând că facilitățile de la United sunt cu mult în urmă față de rivalele din campionat, iar clubul ar trebui să se modernizeze.
"Știi ce este, cred că sunt atât de în urmă cu totul. Vezi facilitățile lui Manchester City, vezi facilitățile lui Tottenham atunci când mergem acolo cu naționala Anglieo și ne antrenăm la Tottenham, ca și cum oamenii de acolo ar fi la kilometri în față.
Vreau doar să fie la curent cu lucrurile noi care se întâmplă, lucrurile care apar. Trebuie să fii relevant, trebuie să rămâi relevant.
Dacă Ronaldo are dreptate cu ceea ce a spus? Da. Și a plecat prima dată cu ani în urmă! Vrei cele mai bune lucruri, mai ales că United este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Vrei să ai parte de cele mai bune condiții existente. Bineînțeles că vrei cea mai bună mâncare, vrei piscina și jacuzzi-ul și sauna, care totuși sunt acolo, însă ar trebui să fie ceva mai moderne.
Modernizează, pentru că vezi facilitățile de la City și te gândești: 'Fii la curent, prinde puțin din urmă!', pentru că sunt cu mult în urmă în acest moment", a declarat Jesse Lingard.
Citește și:

United i-a reziliat contractul lui CR7 după dezvăluirile portughezului

După celebrul interviu acordat lui Piers Morgan, în care Cristiano Ronaldo s-a plâns de faptul că avea alte așteptări în privința revenirii la Manchester United, fiind uimit într-un sens negativ de faptul că lucrurile nu s-au schimbat aproape deloc între condițiile pe care le-a avut la club înainte de a fi cumpărat de Real Madrid și cele pe care le-a găsit după despărțirea de Juventus, deși între cele două momente au trecut 12 ani.
Din vara anului 2009 a plecat Ronaldo de pe Old Trafford și a revenit în 2021, când zvonurile îl dădeau ca și plecat la marea rivală din oraș, Manchester City, echipă care îl curta intens. Faptul că Ronaldo nu s-a simțit bine la United s-a văzut în special în actualul sezon, de când echipa a fost preluată de Erik ten Hag. Portughezul nu a avut o relație bună cu managerul olandez, iar lucrurile au scârțâit încă de la bun început, pentru că Ronaldo era "uitat" pe banca de rezerve.
Pe lângă faptul că a dezvăluit că multe lucruri la United nu s-au schimbat în cei 12 ani în care el a jucat în Spania și Italia, Ronaldo a acuzat conducerea pentru deciziile de neînțeles luate în ultimii ani, printre care și cea prin care s-a bazat pe germanul Ralf Rangnick, lusitanul catalogând drept o eroare faptul că un nume complet necunoscut poate antrena o echipă cu asemenea brand cum e Manchester United.
Interviul a fost difuzat chiar înaintea desfășurării Campionatului Mondial din Qatar, iar Ronaldo, în timp ce se afla în lotul Portugaliei, s-a înțeles pentru rezilierea contractului cu "diavolii roșii", imaginea clubului fiind clar afectată de cele spuse de Cristiano.
După ce a jucat la Mondial, Ronaldo a decis să-și continue cariera într-una dintre zonele fotbalului cu un nivel nu foarte ridicat, contrar ambițiilor sale, semnând un contract pe o perioadă de 2 ani cu arabii de la Al Nassr, echipă pentru care va debuta chiar astăzi, de la ora 19, când va juca într-un amical de gală împotriva campioanei Franței, Paris Saint-Germain și implicit împotriva lui Lionel Messi, probabil o ultimă confruntare a celor 2 titani ai fotbalului mondial.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo