Echipa de pe Anfield a fost inferioară lui Fulham și a fost nevoită de două ori să egaleze, pentru a obține în cele din urmă un punct. Mitrovic a fost eroul gazdelor, cu o dublă, în timp ce Darwin Nunez și Mohamed Salah au marcat pentru "cormorani".
Klopp a fost foarte supărat la finalul partidei, pe care a analizat-o la microfonul celor de la BT Sport.
"Cel mai bun lucru legat de acest meci este rezultatul, că am reușit să obținem un punct după un meci foarte prost al echipei mele. Atitudinea nu a fost bună de la început, am vrut să ripostăm, dar nu mai este la fel de ușor.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 21 ORE
Rezultatul este bun, nu merităm mai mult decât atât, dar performanța poate fi îmbunătățită cu mult", a declarat managerul lui Liverpool, citat de Mirror.
Citește și:

Klopp și-a certat elevii la pauză

Scorul după primele 45 de minute a fost în favoarea trupei venite din Championship, care a condus cu 1-0 grație golului lui Mitrovic. Tehnicianul german a fost întrebat cum a gestionat discursul său de la cabine, iar răspunsul său a dat de înțeles că nu a avut milă de jucători.
"Nu îi poți îmbrățișa mereu pe băieți. Facem asta de obicei când merită iar legat de prima repriză, nu este ca și cum nu ar fi meritat, dar când începi un meci total invers față de cum am vrut să începem este dificil.
Toată lumea era sub presiune, nu am putut trece printre linii. Nu am avut ritm, puteam câștiga meciul ținând cont că am avut ocaziile mai mari, dar ar fi fost prea mult."
Liverpool va ținti prima victorie din sezon în a doua etapă, în fața celor de la Crystal Palace, pe Anfield, săptămâna viitoare.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47
Premier League
"Liverpool încă mai poate câștiga titlul în Anglia!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător
16/09/2022 LA 11:06