Manchester United speră să revină în elita fotbalului englez și european, iar în această vară a cheltuit pentru prima dată în istorie peste 200 de milioane de £ pe jucători. Șefii "diavolilor" au depus eforturi uriașe pentru a-i pune la dispoziție lui Ten Hag fotbaliștii de care are nevoie pentru a readuce gloria pe Old Trafford.
Olandezului i-au fost satisfăcute toate cererile, mai puțin una. Conform manchestereveningnews.uk, managerul l-a cerut insistent pe Hakim Ziyech, jucătorul lui Chelsea, dar consiliul de administrație de la United s-a opus. Cel mai probabil, caracterul dificil al marocanului a dus la acea decizie, deși Tan Hag ar fi garantat pentru el.
Citește și:
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
ACUM 19 ORE

Ten Hag, refuzat de șefii lui Man United în privința lui Hakim Ziyech

Ziyech a jucat 3 sezoane la Ajax sub conducerea lui Ten Hag și a strălucit în perioada respectivă. De altfel, doar Dusan Tadic a fost mai prolific în acea echipă a "lăncierilor" decât Ziyech, care a reușit 35 de goluri și a oferit 53 de pase decisive în cei 3 ani în care a fost antrenat de Ten Hag.
De când a ajuns la Chelsea, Ziyech a fost doar meteoric jucătorul care a impresionat la Ajax, iar Tuchel ar fi fost dispus să renunțe la el, mai ales că în ultima zi de mercato londonezii l-au luat și pe Aubameyang de la Barcelona.
Deși nu l-a putut lua pe Ziyech, Ten Hag poate fi considerat cel mai răsfățat antrenor din istoria lui Man United. De altfel, Ten Hag s-a declarat mulțumit de investițiile făcute de United în această vară și nici nu avea cum să fie altfel. "Diavolii" au cheltuit 215 milioane de £ pe 4 jucători, cireașa de pe tort fiind brazilianul Antony, adus de la Ajax pentru 85,5 milioane de €. Astfel, acesta a devenit al doilea cel mai scump jucător din istoria clubului, după Pogba, care a costat 94,5 milioane de £.
Jucătorii transferați de United în această vară
  • Antony - 85,5 milioane de £ (Ajax)
  • Casemiro - 63,6 milioane de £ (Real Madrid)
  • Lisandro Martinez - 51,6 milioane de £ (Ajax)
  • Tyrell Malacia - 13,5 milioane de £ (Feyenoord)
  • Christian Eriksen - liber de contract
  • Martin Dubravka - împrumutat de la Newcastle
United s-a despărțit de mai mulți jucători în această vară, dar a luat bani numai pe Andreas Pereira, plecat la Fulham pentru 8,5 milioane de £.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37