Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United a ignorat recomandările lui Rangnick! Unde au ajuns jucătorii propuși de antrenor la Manchester

Bianca Dumitru

Publicat 10/08/2022 la 14:52 GMT+3

Cei de la Manchester United nu au luat deloc în considerare recomandările făcute de Ralf Rangnick înainte de a pleca de pe Old Trafford, alegând să nu transfere niciun jucător dintre cei pe care germanul i-ar fi văzut în echipa lui Erik ten Hag. Doi dintre acești fotbaliști au ajuns la Manchester City.

Ralf Rangnick

Credit imagine: AFP

Ralf Rangnick a pregătit-o pe Manchester United în a doua parte a sezonului 2021/22, iar la începutul verii, înainte de a pleca de la echipă, germanul a făcut 5 recomandări de jucători pe care considera că echipa ar trebui să-i transfere.
Antrenorul i-a propus în lotul lui Erik ten Hag pe Erling Haaland, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Julian Alvarez și Josko Gvardiol, acesta din urmă fiind catalogat drept un "must-buy".
Recomandările lui Rangnick au fost ignorate de către șefii de pe Old Trafford, aceștia nefăcând nicio mișcare în direcția vreunuia dintre jucătorii menționați, dintre care doi, Erling Haaland și Julian Alvarez, au ajuns la marea rivală, Manchester City.
Singurele transferuri realizate de Manchester United în această vară sunt Tyrell Malacia, Christian Eriksen și Lisandro Martinez, în lotul lui Ten Hag fiind așteptat în următoarele zile și Adrien Rabiot.
"Diavolii roșii" au mai încercat să-i aducă la echipă și pe Frenkie de Jong, care a refuzat categoric mutarea pe Old Trafford, și pe Marko Arnautovic, pentru care au făcut o ofertă care a fost refuzată de cei de la Bologna.
Înainte de a se despărți de Manchester United, Ralf Rangnick spunea că lotul are nevoie de o transformare totală, insistând că sunt necesare cel puțin 10 transferuri care să schimbe fața echipei. După debutul pe care United l-a avut în Premier League, fanii sunt cu siguranță de acord cu fostul antrenor.
Citește și:

Suporterii, nemulțumiți de înfrângerea din prima etapă a Premier League

Manchester United a pierdut primul meci din noul sezon de Premier League în fața celor de la Brighton, scor 1-2. Suporterii echipei lui Ten Hag nu au ezitat să își arate dezamăgirea pe rețelele sociale și au publicat diferite mesaje cu privire la înfrângerea de pe Old Trafford.
Brighton a marcat două goluri în prima repriză grație dublei lui Pascal Gross, iar defensiva lui Ten Hag a părut foarte fragilă la fiecare atac al trupei lui Graham Potter. United a părut mai montată în repriza secundă, când a reușit să reducă din diferență, însă atacurile insistente ale "diavolilor" au fost inutile.
Suporterii de pe Old Trafford au postat mesaje pe rețelele sociale după fluierul final, prin intermediul cărora criticau fie prestația echipei, fie anumiți jucători. Un fan din Manchester și-a rezumat dezamăgirea în câteva cuvinte, care au însă o însemnătate foarte grea pentru "diavolii roșii".
"Un nou sezon, aceeași Manchester United", a scris suporterul dezamăgit. Alți fani au avut obiecții cu privire la jucătorii trimiși în teren de Ten Hag, dar și despre excluderea lui Ronaldo și Varane din primul 11.
"Mijlocul este haotic. Literalmente cel mai prost mijloc din campionat. Maguire este teribil, iar cum a fost folosit titular și a rămas căpitan este scandalos", a notat un alt fan.
"Rashford nu poate să dribleze. Eriksen nu este atacant, este un mijlocaș ofensiv mediocru. Fred nu este mijlocaș defensiv. McTominay este cel mai slab mijlocaș din istoria lui United, dar încă este titular. Semnați-i pe Dumfries, Antony și un mijlocaș la închidere. Vindeți-i pe Maguire, McTominay, Shaw și Rashford", a adăugat alt suporter indignat, care ar vrea să vadă noi mutări la echipa sa.
Pentru Manchester United urmează, în a doua etapă din Premier League, duelul cu Brentford, programat pe 13 august, de la ora 19:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo