Articol scris de Răzvan Rădulescu
Manchester United face o ultimă încercare în misiunea de a-l transfera pe mijlocașul naționalei Olandei, Frenkie de Jong. Erik ten Hag, antrenorul lui United, le-a cerut șefilor clubului englez să facă tot posibilul pentru ca Frenkie de Jong să ajungă sub comanda sa, pe Old Trafford.
Internaționalul olandez s-a aflat pe lista de transferuri a lui Erik ten Hag la Manchester United pe întreaga durată a perioadei de mercato. Negocierile dintre United și Barcelona, pentru sportivul olandez, vor intra în a 12-a săptămână.
Liga
Înlocuitorul ideal al lui Busquets are deja contract cu Barcelona! Varianta propusă catalanilor
ACUM 8 ORE

Ofertă finală pentru Frenkie de Jong

Manchester United este gata să-i ofere un salariu săptămânal de 535.000 de euro lui Frenkie de Jong. Olandezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul "diavolilor" și și-ar egala actualul salariu, pe care îl obține la clubul blaugrana.
Potrivit Daily Mail, foștii campioni din Premier League sunt dispuși să plătească și cele peste 20 de milioane de euro lui Frenkie de Jong, pe care Barcelona le datorează fotbalistului. Conform sursei menționate, oficialii celor două cluburi se vor întâlni când formația blaugrana se va întoarce din turneul de pregătire din America. Catalanii mai au un singur meci amical de disputat, pe 7 august, împotriva celor de la U.N.A.M.
Principalul impediment de a-l aduce pe fostul jucător al lui Ajax pe Old Trafford a fost restanța salarială pe care Barcelona i-o datora lui Frenkie de Jong. Deși fostul semifinalist din Liga Campionilor cu Ajax nu vrea să părăsească Camp Nou, Barcelona a convenit cu United suma de transfer. 88 de milioane de euro urmează să plătească "diavolii roșii" pentru De Jong.
Citește și:

Sesko și Kalajdzic, în atenția lui Manchester United

Deși Erik ten Hag a rămas fidel transferului lui Frenkie de Jong, antrenorul olandez și-a îndreptat atenția și spre alte soluții. Manchester United este interesată de atacantul austriac al lui Stuttgart, Sasa Kalajdzic. În vârstă de 25 de ani, internaționalul austriac este disponibil de transfer pentru 20 de milioane de euro. Cotat la 25 de milioane de euro de Transfermarkt, Kalajdzic a înscris 24 de goluri în 57 de partide pentru Stuttgart.
Cealaltă țintă a lui United este Benjamin Sesko, noul puști minunte al lui Salzburg. Atacantul din Slovenia a reușit să înscrie de 13 ori în 41 de apariții pentru campioana Austriei. Singurele transferuri oficiale ale "diavolilor roșii" în actuala perioadă de mercato sunt venirile lui Lisandro Martinez, Christian Eriksen și Tyrell Malacia.
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52
Liga
Atletico Madrid, pe urmele unei legende de la Barcelona. Cine este jucătorul dorit de Simeone
IERI LA 14:26