Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, transfer de neînțeles: The Athletic a anunțat pe cine aduce Ten Hag, dacă nu îl ia pe Frenkie De Jong

Andrei Nicolae

Publicat 08/08/2022 la 11:38 GMT+3

Erik ten Hag are nevoie de întăriri la United, după înfrângerea din debutul sezonului, iar conducerea de pe Old Trafford încearcă să facă mutări pe piața transferurilor. Publicația The Athletic a anunțat că "diavolii" sunt interesați de Adrien Rabiot, mijlocașul lui Juventus.

Adrien Rabiot, Dani Parejo, Villarreal-Juventus, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Trupa din Manchester ar putea demara procedurile pentru transferul jucătorului din compartimentul median al torinezilor, în cazul în care alege să renunțe la Frenkie de Jong. Mijlocașul batav și-a exprimat refuzul de a juca pe Old Trafford de nenumărate ori, iar o mutare în lotul lui Ten Hag pare imposibilă.
Rabiot mai are un an de contract cu Juventus și este cotat la 17 milioane de euro pe transfermarkt, o sumă care poate fi achitată cu ușurință de conducerea lui United. Ceea ce este de neînțeles este interesul "diavolilor" pentru un jucător care nu a ieșit niciodată în evidență în echipa lui Allegri.
Fotbalistul francez a fost folosit constant de tehnicianul italian sezonul trecut și a adunat 45 de partide, însă a înregistrat doar două pase decisive. Această statistică ar trebui să le pună semne de întrebare celor de la United, care caută un mijlocaș de creație, capabil să rupă ritmul jocului. În plus, valoarea lui Rabiot nu se ridică la cea a lui De Jong, deci posibilul transfer nu ar putea fi considerat o alternativă.
Citește și:
"Diavolii roșii" caută disperați un mijlocaș, după ce au pierdut lamentabil meciul din prima etapă a noului sezon de Premier League. United a fost învinsă pe teren propriu de Brighton cu scorul de 2-1, la capătul unei partide în care fanii de pe Old Trafford au acuzat lipsa de valoare de la mijlocul terenului.
"Mijlocul este haotic. Literalmente cel mai prost mijloc din campionat", a scris un suporter al lui trupei lui Ten Hag, pe pagina sa de Twitter.

United s-a interesat și de Arnautovic

O altă țintă bizară pe care o au în vizor oficialii clubului din Premier League este Marko Arnautovic. United a înaintat deja o ofertă Bolognei pentru atacantul austriac, în valoare de aproximativ nouă milioane de euro, însă italienii au refuzat, potrivit Sky Sports Italia.
Interesul pentru Arnautovic este la rândul său bizar, deoarece fotbalistul din Serie A nu a demonstrat niciodată că are valoarea unui jucător de talie mondială. O dovadă clară a acestui fapt este reprezentat de echipele pe la care a trecut austriacul, printre care se numără Stoke City, West Ham sau Shanghai Port.
Vârsta atacantului poate fi de asemenea considerată un impediment în dezvoltarea echipei. Arnautovic are 33 de ani și nu poate oferi o garanție pe termen lung echipei de pe Old Trafford, chiar dacă ar reuși un sezon bun în Premier League.
Manchester United nu a impresionat în perioada de mercato, iar Erik ten Hag știe că mai are nevoie de jucători pentru a concura pentru un loc de Champions League. Lisandro Martinez, Tyrell Malacia și Christian Eriksen sunt cei trei jucători care au ajuns pe Old Trafford în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo