Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este sub semnul întrebării în acest moment, fotbalistul dorindu-și să plece de pe Old Trafford pentru că nu se simte parte din proiectul lui Erik ten Hag.
Chiar dacă mai are un an de contract cu United, portughezului nu îi surâde ideea de a juca în Europa League, iar presa din Anglia scrie că Ronaldo este nemulțumit și de lipsa de reacție pe piața de mercato a clubului său.
Una dintre echipele de care a fost legat numele său este AS Roma, unde Cristiano ar urma să fie pregătit de Jose Mourinho, cu care a mai colaborat și la Real Madrid.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
Fostul fotbalist al italienilor, Angelo Di Livio, a anunțat că are informații clare despre negocierile dintre reprezentanții fotbalistului și cei ai romanilor, un acord între cele două părți fiind așteptat până pe 7 iulie.
"Știu că Roma încearcă să-l semneze pe Cristiano Ronaldo și 7 iulie ar putea fi data anunțului. Este o indiscreție, dar circulă insistent în lumea fotbalului. Din întâmplare, am vorbit cu un prieten care lucrează la televiziune și care a aflat despre negocierile pentru Cristiano de la un important manager de club, la o cină, în urmă cu câteva zile", a spus fostul fotbalist, citat de As.com.
Și Fabio Petruzzi a insistat pe tema unui posibil transfer al lui Cristiano la Roma, arătându-se convins că lusitanul va pleca în această vară de la Manchester United.
Potrivit jurnaliștilor din Spania, data de 7 iulie pentru anunțul mutării lui Ronaldo în echipa lui Mourinho a fost aleasă pentru a avea un impact masiv la nivel de imagine, 7 fiind cifra pe care portughezul a purtat-o în cea mai mare parte a carierei.
Citește și:

Agentul lui Cristiano Ronaldo, întâlnire cu șefii lui Chelsea

Numele lui Cristiano Ronaldo a fost legat în ultimele zile și de Chelsea. Todd Boehly, noul patron american al lui Chelsea, care ocupă în acest și funcția de director sportiv interimar al clubului, este pregătit pentru lucruri mărețe pe Stamford Bridge, iar americanul îi caută înlocuitor lui Romelu Lukaku, belgianul urmând să se întoarcă în această vară la Inter.
Potrivit The Athletic, Todd Boehly a mers în Portugalia și s-a întâlnit cu Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo. Viitorul lusitanului și o posibilă mutare a acestuia pe Stamford Bridge s-au numărat printre subiectele discutate de cei doi.
Momentan nu se știe dacă o asemenea mutare poate avea loc, iar Manchester United se așteaptă ca portughezul să își ducă la înțelegerea la final, chiar dacă are mai multe semne de întrebare legate de viitorul său.
Această veste vine după ce Bayern a negat deja orice zvon legat de un posibil transfer al portughezului pe Allianz Arena.
Premier League
Ronaldo a început pe bancă primul meci din noul sezon de Premier League! Explicația lui Erik ten Hag
07/08/2022 LA 13:16
Premier League
Rooney crede că United trebuie să-l vândă pe Ronaldo! Argumentele fostului atacant al "diavolilor"
07/08/2022 LA 10:32