Articol scris de Alex Ioniță
Suma de transfer reprezintă clauza de reziliere a mijlocașului portughez, care mai avea o înțelegere valabilă cu Sporting până în 2026.
Valoarea transferului depășește astfel suma plătită de Wolves pentru Fabio Silva, de 40 de milioane de euro. Silva a fost transferat de la Porto în vara lui 2021, devenind, atunci, cel mai scump transfer din istoria clubului. Acum însă, cel mai scump transfer a devenit cel al lui Matheus Nunes.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
ACUM 6 ORE
Fotbalistul portughez a fost lăudat de mulți oameni din fotbalul mare, cel mai important fiind Pep Guardiola, care, după un meci din UEFA Champions League, l-a descris pe Nunes ca fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.
Nunes a ajuns la Sporting în iarna lui 2019, fiind transferat de la Estoril Praia pentru aproximativ un milion de euro. În timpul petrecut la Sporting, mijlocașul a câștigat un campionat al Portugaliei, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a Portugaliei.
Citește și:

Liverpool a fost și ea interesată de Nunes

Înainte de transferul la Wolves, Matheus Nunes a fost dorit și de Liverpool
Portughezul a intrat în vizorul lui Jurgen Klopp din cauza multiplelor accidentări ale mijlocașilor din lotul vicecampioanei Angliei, interesul germanului fiind mult mai accentuat după accidentarea lui Thiago Alcantara, din meciul cu Fulham.
Atunci, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Liverpool era pregătită să facă o ofertă pentru mijlocaș, însă suma cerută de Sporting Lisabona a fost de aproximativ 60 de milioane de euro, mult mai mult decât Liverpool dorea să plătească pentru serviciile acestuia.
Premier League
Liverpool a remizat spectaculos cu Brighton! Chelsea a obținut greu prima victorie din era Potter
ACUM 9 ORE
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
IERI LA 20:37