Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

4 jucători cheie pentru Arne Slot la Liverpool! Fotbaliștii la care olandezul nu vrea să renunțe

Bianca Dumitru

Publicat 21/05/2024 la 08:05 GMT+3

Arne Slot a fost confirmat aseară ca viitorul antrenor al lui Liverpool, fiind anunțat pe site-ul oficial al clubului. Jurnaliștii din Anglia au prezentat ulterior o listă cu jucătorii cheie cu care abia așteaptă să lucreze după sosirea pe Anfield, printre aceștia remarcându-se Mohamed Salah și Virgil Van Dijk.

Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Șefii lui Liverpool au anunțat oficial, aseară, că Arne Slot îi va lua locul lui Jurgen Klopp pe banca tehnică a echipei. Oficialii "cormoranilor" au scris că olandezul va ajunge la echipă de la 1 iunie, urmând a începe antrenamentele din pre-sezon în iulie.
În plus, conducerea clubului de pe Anfield a amintit de rezultatele obținute în ultimii ani de Slot și a evidențiat faptul că acesta va fi primul antrenor din Olanda care va ocupa banca tehnică a echipei.
Imediat după confirmarea faptului că Arne Slot va ajunge în această vară pe Anfield, jurnaliștii din Anglia au scris că olandezul își dorește să se bazeze în primul lui sezon în Premier League pe unii dintre fotbaliștii de bază din echipa lui Jurgen Klopp.
Conform celor de la The Telegraph, Slot a identificat 4 "jucători cheie", cu care este încântat să lucreze pe Anfield. Unul dintre aceștia este Darwin Nunez, căruia tehnicianul olandez îi vede un viitor mare în față la Liverpool.
Deși fanii și-au cam pierdut răbdarea cu uruguayanul și l-au criticat în cei doi petrecuți în tricoul "cormoranilor", Slot nu s-a lăsat descurajat de evoluțiile mai slabe ale lui Nunez, care a fost prezentat, încă din timpul negocierilor cu șefii lui Liverpool, drept unul dintre fotbaliștii cu care și-a dorit în mod special să lucreze.
Un alt nume de pe lista antrenorului este Trent Alexander-Arnold, jucător crescut de club și care s-a remarcat în ultimii ani drept unul dintre cei mai buni fundași dreapta din lume. Acesta mai are mulți ani de petrecut pe Anfield în opinia lui Slot, care vrea să se bazeze pe el în proiectul de construcție a lui "Liverpool 2.0".
Citește și:

Arne Slot îi vrea pe Van Dijk și Salah în lotul său

Conform sursei citate, ceilalți doi fotbaliști de pe lista lui Arne Slot sunt Virgil Van Dijk și Mohamed Salah, jucători al căror viitor este, însă, incert. Antrenorul olandez se așteaptă ca cei doi să fie o parte importantă a proiectului său.
Cu toate astea, egipteanul ar putea pleca în această vară în Arabia Saudită, fiind bine-cunoscut interesul celor de la Al Ittihad, care au făcut încă din perioada de mercato de vara trecută o ofertă colosală pentru atacant.
În ceea ce-l privește pe Van Dijk, olandezul a ezitat să spună că va continua la Liverpool, după ce Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de la echipă. Unul dintre cei mai influenți jucători ai lui Liverpool în ultimii ani, căpitanul de pe Anfield spunea la începutul acestui an că nu știe dacă își va prelungi contractul scadent în vara anului viitor:
"Este o întrebare importantă. Nu știu. Sunt o mulțime de lucruri care se vor schimba, odată cu plecarea întregului staff tehnic. Sunt curios în ce direcție vor merge lucrurile", a declarat Van Dijk, la finalul lunii ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo