Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A fost demis după 3 luni și acum visează să ajungă în Premier League! Cluburile pe care vrea să le antreneze

Bianca Dumitru

Publicat 29/02/2024 la 11:07 GMT+2

Wayne Rooney a rămas liber de contract la începutul acestui an, după ce a fost demis de Birmingham, la mai puțin de 3 luni de la preluarea echipei. Fostul fotbalist a dezvăluit acum că visează să ajungă să le antreneze pe Manchester United sau Everton.

Wayne Rooney

Credit imagine: Getty Images

Wayne Rooney a fost demis la începutul acestui an de Birmingham, echipă din liga a doua a Angliei, după mai puțin de 3 luni de la sosirea în club.
Antrenorul a condus formația în 15 meciuri, având un bilanț negativ, de două victorii, 4 remize și 9 înfrângeri, iar Birmingham a coborât în clasament, motiv pentru care Rooney a fost dat afară.
În această săptămână, fostul fotbalist a vorbit despre experiența la clubul de pe stadionul St. Andrew's și a spus că a avut ceva de învățat de pe urma celor 3 luni petrecute în Championship.
"A fost un eșec ceea ce s-a întâmplat la Birmingham, dar sunt un luptător și vreau să revin în antrenorat. Știi că, în calitate de manager, o parte a jobului este despre a fi concediat și a avea eșecuri și despre modul în care îți revii după așa ceva.
Am avut timp să reflectez și să știu ce să fac data viitoare. Nu am semnat niciodată un jucător pentru vreo sumă bani, așa că ar fi bine data viitoare să încerc asta", a declarat Rooney, citat de Daily Mail.
Citește și:

Rooney visează să antreneze în Premier League

În același timp, fostul jucător a dezvăluit și unde i-ar plăcea să ajungă în perioada următoare, mărturisind că nu a renunțat la visul de a antrena în Premier League.
În ciuda eșecului trăit la Birmingham, Wayne Rooney a spus că își dorește să se întoarcă, de această dată ca manager, la Manchester United și Everton, echipe la care a evoluat de-a lungul carierei.
"Cu siguranță vreau să mă întorc pe bancă. Scopul meu este de a antrena în Premier League în cele din urmă, Manchester United sau Everton sunt joburile de vis pentru mine, dar este un proces.
În următorii 10 ani, sper să pot avea șansa de a obține unul dintre cele mai bune locuri de muncă", a adăugat Wayne Rooney, care le-a mai pregătit de-a lungul carierei de antrenor pe Derby și DC United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo