Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A pierdut Ten Hag vestiarul lui United? Pedeapsă indredibilă pentru jucători, după eșecul cu City

Nicu Savin

Publicat 01/11/2023 la 10:45 GMT+2

Manchester United a pierdut la scor de neprezentare derby-ul cu Manchester City și este abia pe locul 8 în Premier League, iar apele sunt tulburi pe Old Trafford. Presa engleză scrie că Erik Ten Hag riscă să piardă vestiarul, din cauza unor măsuri radicale. După eșecul cu marea rivală, olandezul și-ar fi pedepsit jucătorii într-un mod neobișnuit, obligându-i să asculte cum "cetățenii" sărbătoresc.

Bruno Fernandes and Erik ten Hag.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are un start de sezon extrem de slab, iar tensiunea este la cote maxime pe Old Trafford. "Diavolii" au pierdut 5 din cele 10 partide jucate până acum în Premier League și sunt abia pe locul 8, la 11 puncte distanță de liderul Tottenham.
În week-end-ul trecut, United a avut o prestație execrabilă în marele derby cu Manchester City și a pierdut cu 0-3, iar în Anglia se vorbește din ce în ce mai mult despre o "debarcare" a lui Erik Ten Hag. De când a ajuns pe Old Trafford, olandezul a luat mai multe decizii care au nemulțumit o parte a jucătorilor, iar un astfel de episod s-a petrecut și după ultima îndrângere.

Erik Ten Hag nu are milă de jucătorii lui Manchester United

Conform Daily Mail, Ten Hag a decis să-și pedepsească jucătorii într-un mod total neobișnuit. Acesta nu i-a certat imediat după meci, dar i-a obligat să facă liniște minute în șir, pentru a auzi cum rivalii sărbătoresc succesul în vestiarul alăturat. Evident, pentru fotbaliștii lui United a fost foarte frustrant să audă strigătele de bucurie ale celor de la City.
Mai mult, Ten Hag a decis să anuleze ziua liberă pe care le-o promisese fotbaliștilor săi înainte de meci. Olandezul i-a chemat și luni la antrenament, ceea ce ar fi crescut tensiunile între staff și echipă.
Manchester United va juca în această seară în optimile Cupei Ligii contra lui Newcastle, într-o reeditare a finalei din sezonul trecut, iar o eliminare a "diavolilor" ar face ca scaunul lui Ten Hag să se clatine și mai tare. Totuși, șefii clubului vor trebui să se gândească de două ori înainte de a-l demite, pentru că o astfel de hotărâre ar costa aproximativ 17 milioane de £. În plus, există puțini antrenori de renume care sunt liberi de contract și care ar accepta să meargă la United într-un context atât de complicat.
Pe lângă parcursul slab din Premier League, Manchester United nu stă deloc bine nici în Champions League, unde este abia pe locul 3 în grupă. Bayern are maxim de puncte la jumătatea întrecerii și e ca și calificată, dar Galatasaray reprezintă o reală amenințare pentru United în lupta pentru locul doi. Turcii au cu un punct mai mult și vor juca acasă contra "diavolilor" meciul care ar putea fi decisiv pentru calificarea în optimi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo