Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Acesta este cel mai scump bilet din istoria Premier League. Chiar și fanii lui Chelsea protestează!

Ion Alexandru

Actualizat 24/02/2024 la 08:55 GMT+2

Chelsea se chinuie la mijlocul clasamentului din Premier League, iar patronul american Boehly continuă să ia decizii controversate. După campanii de achiziții fără prea mult sens, Chelsea a scos acum la vânzare cel mai scump bilet de meci din istoria Premier League. Surprinzător, acesta nu este la vreo lojă de lux!

Chelsea fans at Stamford Bridge

Credit imagine: Getty Images

Premier League este cel mai bogat campionat de fotbal din lume, iar Chelsea este echipa care a investit cel mai mult în ultimii 2 ani. Londonezii s-au trezit cu foarte mulți fotbaliști în vestiar, iar managerul Pochettino se chinuie să dezlege acest puzzle. Argentinianul are mari probleme de omogenitate, iar Chelsea este blocată pe locul 10. Stamford Bridge a fost martorul unor înfrângeri istorice în acest sezon, iar ultima dintre ele a dat dimensiunea a încă unui sezon ratat. 2-4 cu Wolves, echipa cu cele mai mari probleme financiare din acest sezon de Premier League, i-a înfuriat pe fani. Pochettino are în continuare girul acestora, dar situația devine din ce în ce mai ciudată. Chelsea și-a refăcut lotul după ce în sezonul trecut a terminat pe locul 12, dar acum nu reușește să lege victorii și, mai important, este la fel de aproape de retrogradare și de Top 4.
Stamford Bridge

Cel mai scump bilet din istoria Premier League

Chelsea nu excelează, dar patronul Boehly a decis ca prețul biletelor să crească. În ciuda faptului că Stamford Bridge nu este un stadion nou, iar facilitățile sunt sub ce oferă rivalele londoneze Tottenham, Arsenal sau West Ham, patronul Boehly a scos la vânzare cel mai scump bilet din istoria Premier League. Meciul cu Manchester United din 3 aprilie a fost cel ales. 5000 de lire sterline (aproximativ 30.000 de lei) va plăti un fan pentru acest bilet de lux. Locul nu este la vreo lojă unde ești servit cu șampanie sau caviar, ci chiar în spatele băncii de rezerve a lui Pochettino. Fanii au reacționat negativ după această veste, dar este clar că se va găsi un cumpărător pentru acest bilet.
Pochettino, Chelsea
Chelsea nu a mai învins-o pe Manchester United acasă în Premier League de aproape 7 ani!
La un meci normal de campionat, un bilet pe Stamford Bridge costă între 110 și 450 de lire.
Citește și:

Cât costă cel mai scump bilet la Manchester United, Liverpool sau Arsenal?

Arsenal are cele mai scumpe bilete din Premier League. Clubul din nordul Londrei umple fără probleme stadionul Emirates la fiecare meci, iar fanii plătesc între 250 și 1500 de lire. Pentru un bilet pe Old Trafford, fanii lui Manchester United plătesc între 70 și 600 de lire. Anfield este stadionul pe care se pot găsi cel greu bilete de vânzare. Fanii lui Liverpool plătesc între 140 și 550 de lire pentru a-și vedea echipa favorită în Premier League. Este adevărat că prețul biletelor crește substanțial pentru Liverpool - Manchestef City, spre exemplu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo