Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alan Shearer îl avertizează pe un star de la Manchester United: "Nu poate să își mai irosească talentul"

Andrei Nicolae

Publicat 29/01/2024 la 13:01 GMT+2

Manchester United trece printr-unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii zeci de ani, iar unii dintre jucătorii de pe Old Trafford par că sunt în cădere liberă. În această categorie se încadrează și Marcus Rashford, care după un sezon 2022/23 de excepție, a ajuns să fie avertizat de legendarul Alan Shearer în privința viitorului său.

Marcus Rashford of Manchester United is shown a red card by referee Donatas Rumsas during the UEFA Champions League match between F.C. Copenhagen and Manchester United at Parken Stadium

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rasfhord este unul dintre jucătorii lui Ten Hag ieșiți total din formă în acest sezon. După sezonul trecut în care a înscris 30 de goluri în toate competițiile, atacantul de 26 de ani are doar patru reușite în acest sezon.
Jucătorul crescut în academia "diavolilor" se află într-o scădere de formă extrem de vizibilă, acesta nefiind capabil să își gestioneze nici viața extra-sportivă foarte bine. Înainte de ultimul meci al lui United, cel din Cupa Angliei contra lui Newport, Rashford a fost văzut într-un club din Belfast.
După această întâmplare, Ten Hag a decis să nu îl introducă în lotul pentru duelul din 16-mile FA Cup, oferind motivul că jucătorul său este bolnav. La finalul meciului, olandezul nu a scăpat fără să primească o întrebare despre Rashford, la care acesta a răspuns că se va ocupa de această situație internă.
Citește și:

Shearer îl avertizează pe Marcus Rashford: "Nu poate să își mai irosească talentul"

Rashford a primit un verdict dur din partea legendarului Alan Shearer, care consideră că atacantul englez o să regrete la finalul carierei sale dacă nu face o schimbare în acest moment. Fotbalistul care a deținut mult timp recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-un sezon de Premier League crede că jucătorul lui United are nevoie de ajutor imediat, astfel încât cariera sa să nu intre în declin.
"Marcus Rashford este un talent imens. Ceva e cu siguranță greșit, fie acasă, fie în relația sa alături de club.
Nu poate să facă asta încontinuu, nu poate să își mai irosească talentul, pentru că nu e corect. Are nevoie de o supervizare puternică, de cineva care să se țină de el și care să îi spună că va avea regrete mari la finalul carierei, dacă va continua să facă asta.
Nu poți să continui să faci asta, trebuie rezolvată (n.r. situația sa) acum. 30 de goluri sezonul trecut, patru în acest sezon. Când îl văd cum joacă, pare că are întreaga lume pe umerii săi, deci are nevoie de ajutor, pentru că nu poate să se descurce așa", a spus fostul mare marcator, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo