Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal a pus ochii pe atacantul cu cifre mai bune decât Haaland! Clauza uriașă de reziliere a fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 13/04/2024 la 11:24 GMT+3

Perioada de mercato din această vară este din ce în ce mai aproape, iar oficialii cluburilor din toată lumea și-au făcut deja listele cu fotbaliștii pe care vor să-i transfere. Conform presei internaționale, Arsenal a pus ochii pe Viktor Gyokeres, fotbalistul celor de la Sporting Lisabona, care a impresionat în actuala stagiune.

Viktor Gyokeres & Gustavo Hamer, Coventry

Credit imagine: Getty Images

Perioada de mercato din această vară se anunță a fi foarte interesantă, pe scena fotbalului european putând să apară nume noi după Campionatul European din Germania.
Până la EURO, însă, oficialii cluburilor din toată lumea și-au făcut deja listele cu jucătorii doriți din următorul sezon. Cei de la Arsenal, care se luptă pentru titlu în Premier League, au pus ochii, printre alții, pe unul dintre atacanții care au impresionat în acest sezon.
Este vorba despre Viktor Gyokeres, jucătorul lui Sporting Lisabona, care are cifre mai bune decât Erling Haaland în actuala stagiune. Suedezul de 25 de ani, care are o cotă de piață de 55 de milioane de euro, a reușit 36 de goluri și 15 pase decisive, în toate competițiile, în 43 de partide.
Transferul lui nu va fi foarte ușor de obținut, în condițiile în care Gyokeres mai are contract cu Sporting până în vara anului 2028 și are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.
Cu toate astea, agentul fotbalistului a spus recent că portughezilor le va fi greu să-l păstreze la echipă după plecarea antrenorului Ruben Amorim, care a fost anunțat în această săptămână ca fiind cel care îi va lua locul lui Jurgen Klopp la Liverpool.
Citește și:

RUBEN AMORIM NU A PURTAT DISCUȚII CU LIVERPOOL

Ulterior apariției în presă a informațiilor privind un presupus acord la care au ajuns oficialii "cormoranilor" cu tânărul tehnician, acesta din urmă a avut o reacție vehementă și a negat că s-ar fi întâlnit cu membrii din conducerea lui Liverpool:
"Este ultima dată când voi vorbi despre viitorul meu. Nu a fost nicio discuție, nicio înțelegere. Singurul lucru pe care ni-l dorim aici la Sporting este să devenim campioni, nimic nu se va schimba.
Sunt antrenorul lui Sporting, nu a fost nicio întâlnire sau vreo înțelegere cu nicio echipă. Cum nu mai am nimic de spus în această privință, nu vor fi întâlniri sau înțelegeri cu antrenorul lui Sporting. Încetați cu această poveste", a declarat Amorim, la ultima conferință de presă.
Tânărul antrenor este aproape de o nouă performanță remarcabilă pe banca lui Sporting Lisabona. Echipa lui Ruben Amorim se află pe primul loc al clasamentului din Portugalia, la 4 puncte de Benfica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo