Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arturo Vidal, atac dur la Erik ten Hag, după ultimele rezultate de la United: "Cum să îl dai afară pe Ronaldo"

Andrei Nicolae

Publicat 25/09/2023 la 15:33 GMT+3

Manchester United nu trece printr-o formă foarte bună în actualul start de sezon, iar Erik ten Hag a început deja să își atragă critici în urma înfrângerilor din actuala stagiune. Ultima persoană care a ieșit la atac împotriva tehnicianului olandez a fost Arturo Vidal, care l-a blamat pe antrenorul "diavolilor" pentru că a contribuit la plecarea lui Cristiano Ronaldo de la club acum doi ani.

Cristiano Ronaldo & Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United nu a început bine noul sezon, înregistrând în primele șapte meciuri doar trei victorii și alte patru înfrângeri. Forma slabă a "diavolilor" a început să creeze nemulțumiri în rândul suporterilor, iar figuri importante din sportul "rege" pun sub semnul întrebării calitatea lui Ten Hag la momentul actual.
Tehnicianul olandez a ajutat-o pe United sezonul trecut să câștige Cupa Ligii și să se califice în grupele Ligii Campionilor, însă în startul de sezon elevii săi au arătat doar o urmă din nivelul afișat în stagiunea trecută. Astfel, Ten Hag a început să fie criticat pentru modul în care gestionează formația de pe Old Trafford, iar ultima persoană care a lansat acuze la adresa sa a fost Arturo Vidal.
Chilianul l-a taxat pe fostul antrenor de la Ajax pentru deciziile făcute în mandatul său, punând accent pe despărțirea echipei de Cristiano Ronaldo. Lusitanul a plecat de la United în iarna anului trecut, ca urmare a unor divergențe cu Ten Hag, în ciuda faptului că era golgheterul echipei la momentul respectiv.
"Antrenorul (n.r. Ten Hag) a intervenit foarte prost. Cum să îl dai afară pe Cristiano Ronaldo? Așa sunt tipii ăștia. El era marcatorul și îl dă afară. Tipii ăștia chei sunt foarte complicați", a dezvăluit sud-americanul, citat de Daily Mail. Chillianul a făcut o aluzie prin declarația sa la fostul său antrenor de la Flamengo, Jorge Sampaoli, alături de care nu a avut o relație tocmai benefică.
Citește și:

ARTURO VIDAL, DERAPAJ GROSOLAN DESPRE UN MECI DIN CHAMPIONS LEAGUE: "PROȘTII ĂIA M-AU ÎMBOLNĂVIT"

Arturo Vidal a plecat din Europa anul trecut, dar rămâne atent la ce se întâmplă în fotbalul de pe "Bătrânul Continent". Chilianul, cunoscut pentru nonconformisul său, a analizat pe un canal de Twich partidele jucate în Champions League în această săptămână și a fost necruțător când a vorbit despre duelul dintre Milan și Newcastle, din Grupa F.
Partida de pe San Siro a fost dominată de echipa lui Pioli, dar s-a terminat 0-0. Vidal a catalogat meciul drept cel mai slab din istoria Champions League și a folosit un limbaj grosolan, numindu-i proști pe jucătorii celor două echipe.
Chilianul a criticat în special prestația celor de la Newcastle, care în viziunea sa nu și-au propus altceva decât să se apere, lucru de neconceput pentru o echipă care a terminat pe locul 4 în Premier League în sezonul precedent.
"Proștii ăia de la Milan și Newcastle m-au îmbolnăvit. A fost cel mai prost meci din istoria Ligii Campionilor. Nu-i înțeleg pe cei de la Newcastle, sunt pe locul patru în Premier League, dar nu fac nimic, dezgustător. Sunt norocoși pentru că știu doar să alerge, altfel nu ar fi acolo.", a spus Vidal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo