Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atac fără precedent! Erik ten Hag, distrus de una dintre legendele lui Manchester United după eșecul de la Nottingham

Ion Alexandru

Actualizat 31/12/2023 la 08:33 GMT+2

Manchester United a pierdut al 14-lea merci din acest sezon, iar presiunea în jurul lui Erik ten Hag crește în fiecare oră. 1-2 pe terenul lui Nottingham Forest a declanșat un nou val de proteste din partea fanilor, dar și a foștilor mari jucători. A fost rândul lui Gary Neville să-l distrugă pe ten Hag.

Alejandro Garnacho of Manchester United looks dejected after the Premier League match between Nottingham Forest and Manchester United at City Ground on December 30, 2023 in Nottingham, England. (Photo by Stewart Kendall/Sportsphoto/Allstar via Getty Image

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pierdut cu 2-1 la Nottingham, pe terenul unei echipe care venea după 4 eșecuri consecutive pe teren propriu. Este prima înfrângere pe City Ground din Nottingham după mai bine de 30 de ani, dar ten Hag știe cine este vinovatul. În niciun caz el!
"Avem mulți jucători accidentați și când aceștia vor reveni veți vedea adevărata față a echipei" a fost discursul olandezului prin care încearcă să câștige timp în relația cu noii patroni de la INEOS.
Problema lui Manchester United este că înfrângerea grea de la Nottingham a venit pe fondul unui joc încâlcit și fără speranțe pentru milioanele de fani din toată lumea.
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag shouts instructions to the players from the touchline during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on December 17, 2023.

Gary Neville nu a mai rezistat

Manchester United a venit la Nottingham după o revenire și o victorie spectaculoasă în fața lui Aston Villa. Asta nu i-a ajutat pe băieții lui ten Hag să intre cu mentalitatea corectă pe City Ground, unde micuța Nottingham a diominat și până la urmă s-a impus cu 2-1.
"Manchester United a revenit la ceea ce sunt - inconsecvenți și îngrozitor. Jucătorii ies de pe teren un grup de învinși. Fanii United veniți la Nottingham vor pleca atât de dezamăgiți acasă. Există însă și oameni fericiți în această seară, suporterii lui Forest. Au fost echipa mai bună pe tot parcursul jocului. Și-au pierdut recent managerul, care a fost genial pentru ei în ultimii doi ani. Au răspuns imediat cu două victorii uriașe. Dar Manchester United a revenit la ce e mai rău." a spus Gary Neville la Sky Sports.

5 luni de coșmar pentru Manchester United

Erik ten Hag a reușit să readucă pe Manchester United în top 4, dar acest sezon a fost de coșmar. Galatasaray, Crystal Palace sau Bournemouth au câștigat pe legendarul Old Trafford, în timp ce ten Hag a căutat mereu scuze pentru fotbalul sab prestat de echipa sa. Eliminarea fără precedent din Europa, dar și locul 7 din Premier League sunt elementele care pot duce la o schimbare de manager în următoarele zile.
Citește și:
United urmează să se transforme în viitorul apropiat, odată cu finalizarea achiziției minoritare de 25% din club de către Sir Jim Ratcliffe săptămâna trecută. Directorul sportului Ineos, Sir Dave Brailsford, a fost prezent la ambele meciuri ale lui United din această săptămână.
Neville consideră că această perioadă ar putea fi fundametală pentru viitorul lui Ten Hag pe Old Trafford, cu noii proprietari dornici să-și pună amprenta.
"Nu sunt foarte sigur ce este această echipă Manchester United. Este un moment foarte dificil. Cred că toată lumea a acceptat că Erik ten Hag a făcut o treabă foarte bună în primul său sezon, dar nu este destul. Am văzut meciul foarte slabe făcute de Manchester United în acest sezon. Foarte slabe, în fața unor echipe mici" a spus Neville.
O imagine a căderii lui Manchester United este Antony. Brazilianul adus cu 100 de milioane de la Ajax se plimbă pe teren și nu reușește să dribleze pe nimeni. La Nottingham, Antony a fost anihilat simplu de Ola Aina, nigerianul adus gratis de Forest de la Torino.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo