Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, dorit insistent de Cristiano Ronaldo! Oferta pregătită de Al Nassr + Ce vrea mijlocașul

Bianca Dumitru

Publicat 16/05/2024 la 09:43 GMT+3

Manchester United s-ar putea "transforma" în perioada de mercato din vara acestui an, noua conducere dorindu-și să facă schimbări importante în lot. Unul dintre fotbaliștii care vor rămâne, cel mai probail, la echipă este Bruno Fernandes, care a anunțat că el se va supune dorinței conducerii. Portughezul este dorit de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită.

Bruno Fernandes of Manchester United celebrates scoring a goal to make the score 3-2 during the Premier League match between Manchester United and Sheffield United.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United s-ar putea despărți în perioada de mercato din această vară de mai mulți jucători, noua conducere a clubului de pe Old Trafford dorindu-și să facă schimbări importante la echipă.
Bruno Fernandes a vorbit despre viitorul său, aseară, după victoria obținută pe teren propriu, scor 3-2, în fața celor de la Newcastle, într-un meci restanță din cea de-a 34-a etapă a Premier League.
Portughezul, care mai are contract cu "diavolii" până în vara anului 2026, a spus că decizia asupra viitorului său este în mâinile conducerii clubului. Mijlocașul de 29 de ani a precizat că va pleca fără comentarii în cazul în care nu va mai fi dorit.
"Voi fi aici atât timp cât conducerea mă vrea și își dorește să fac parte din planurile de viitor. Dacă dintr-un motiv oarecare nu mă mai vor, voi pleca", a declarat Bruno Fernandes pentru Sky Sports.
Conform celor de la Sport.es, lusitanul este unul dintre fotbaliștii pe care conducerea vrea să-i păstreze în lot, el fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de la transferul său pe Old Trafford, în ianuarie 2020.
Dacă ar interveni, însă, ceva și s-ar dori plecarea lui Bruno Fernandes, acesta nu ar avea nicio problemă pentru că nu duce lipsă de oferte. Portughezul este dorit, printre altele, de colegul său de la națională, Cristiano Ronaldo, care îl așteaptă în Arabia Saudită.
Citește și:

Cristiano Ronaldo insistă pentru transferul lui Bruno Fernandes

Saudiții și-au făcut un obicei din a transfera jucători de top din Europa, nume uriașe făcând pasul spre fotbalul din Golf în ultimele perioade de mercato. Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, una dintre principalele ținte ale arabilor în vara acestui an va fi Bruno Fernandes.
După ce mijlocașul a dat de înțeles de-a lungul acestui sezon că se gândește la plecarea de la United, fostul său coechipier din Premier League le-a spus șefilor de la Al Nassr să încerce să-i obțină transferul lui Fernandes.
Cristiano Ronaldo este un admirator al calităților conaționalului său și ar insista pe lângă oficialii saudiți să îi facă o ofertă cât mai bună pentru a-l aduce alături de el la Riad. Potrivit sursei citate, arabii ar fi dispuși să plătească până la 105 milioane de euro pentru semnătura portughezului.
Rămâne de văzut, însă, dacă Bruno Fernandes va fi tentat să plece din fotbalul european încă dinainte de a împlini 30 de ani sau dacă va alege să continue la Manchester United până în momentul în care nu va mai fi dorit de club, așa cum a afirmat aseară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo