Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carragher a dat verdictul după remiza cu Brighton! Ce șanse are Liverpool să câștige titlul în Premier League

Bianca Dumitru

Publicat 09/10/2023 la 12:00 GMT+3

Liverpool a remizat ieri, în deplasare, scor 2-2, cu Brighton, într-un meci contând pentru a opta etapă din Premier League. Jamie Carragher a vorbit despre șansele echipei lui Jurgen Klopp de a câștiga titlul în Anglia.

Mohamed Salah of Liverpool celebrates with teammates after scoring the team's second goal during the Premier League match between Brighton & Hove Albion and Liverpool FC at American Express Community Stadium on October 08, 2023 in Brighton, England.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a obținut un punct duminică după-amiază, din deplasarea pe terenul celor de la Brighton, meciul contând pentru a opta etapă din Premier League încheindu-se cu scorul de 2-2.
Echipa lui Jurgen Klopp a fost condusă cu 1-0, după reușita lui Adingra din minutul 20. Până la pauză, însă, după o dublă a lui Salah, "cormoranii" au intrat în avantaj, fiind egalați în minutul 78, după un gol al lui Dunk.
După meci, Jamie Carragher a vorbit despre șansele lui Liverpool de a se lupta pentru titlu în acest sezon de Premier League. Fostul fundaș al echipei de pe Anfield a spus că Jurgen Klopp mai are nevoie de întăriri pentru a avea o formație care să poată concura pentru trofeu.
Carragher consideră că Liverpool va fi o candidată serioasă la titlu abia din sezonul următor, iar asta doar dacă "cormoranii" se întăresc pe câteva posturi cheie, cum ar fi cel de mijlocaș central și de fundaș.
"Dacă pot merge sper a câștiga cel mai important trofeu, care este Premier League, cred că va fi greu. Cred că acesta ar putea fi ceva pentru care Liverpool s-ar putea bate sezonul viitor, cu alte câteva transferuri făcute.
Cred că lui Liverpool îi lipsește un mijlocaș central de top și poate încă un fundaș. Aceste goluri vor fi acoperite fie în ianuarie, fie în vară. Cred că vor fi mai bine echipați sezonul viitor pentru a câștiga Premier League", a spus Carragher, care a comentat și startul de sezon al "cormoranilor":
"Au avut un început promițător în acest sezon. Și se pare, după primele săptămâni, că această echipă pe care o construiește Klopp poate, să sperăm, să continue să realizeze ceea ce echipele sale din trecut au reușit."
Citește și:

Klopp nu a fost surprins de revenirea lui Liverpool

După meci, Klopp a recunoscut că meciul "a fost intens pentru ambele echipe" și a spus că a fost "un rezultat corect". În plus, tehnicianul și-a exprimat încă o dată aprecierea față de Roberto De Zerbi.
"Trebuie să spun că nu aș putea să respect mai mult ceea ce face De Zerbi. Sincer, sunt un adevărat susținător al lui. Sunt un iubitor de fotbal și impactul pe care îl are el asupra fotbalului nu trebuie subestimat.
În momentul în care s-a revoltat puțin, mi-am folosit vârsta pentru a-l calma. Am încercat să-l calmez, nu sunt sigur dacă avea nevoie sau nu", a spus Klopp, citat de ThisIsAnfield.
Întrebat și dacă a fost surprins de evoluția scorului, antrenorul "cormoranilor" a punctat: "Știu cum arată și accept că 100% unele lucruri nu mi-au plăcut. Dar se putea auzi din tribune cât de des am fost foarte aproape de a câștiga mingea. Acesta este riscul de asumat...
Am continuat și am meritat rezistența. Nu, nu am fost surprins, sincer să fiu. Știu că în unele momente ei au fost la conducerea jocului", a conchis tehnicianul.
Liverpool este acum pe locul 4 în clasamentul din Premier League, cu 17 puncte, fiind la 3 puncte de Tottenham și Arsenal, care se află pe primele locuri.
După reluarea competiției, echipa lui Jurgen Klopp va juca pe teren propriu cu Everton, pe 21 octombrie, de la ora 14:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo