Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât ghinion! Fotbalistul lui Liverpool, care a stat 10 luni pe tușă, s-a accidentat din nou

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/02/2024 la 15:23 GMT+2

Thiago Alcantara va fi din nou indisponibil pentru Liverpool în perioada următoare, după ce a jucat primele minute în sezonul 2023/2024, în urma unei accidentări, care l-a ținut în afara terenului peste 10 luni. Despărțirea de "cormorani' este iminentă.

Thiago Alcantara

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Jurgen Klopp l-a introdus pe Thiago Alcantara în minutul 85 al meciului dintre Arsenal și Liverpool, câștigat de "tunari" cu scorul de 3-1. Mijlocașul spaniol a intrat pe teren pentru prima dată în ultimele 10 luni, după o accidentare la șold.
Chiar dacă a evoluat doar 12 minute, fostul jucător de la Bayern și Barcelona a acuzat din nou dureri musculare, chiar în timpul partidei, iar acesta va intra din nou sub observație medicală pentru următoarele săptămâni, anunță The Guardian.
Nu se cunoaște gravitatea noii accidentări și nici timpul pe care spanioul îl va petrece din nou pe tușă, dar este clar că Jurgen Klopp nu se va putea baza pe el în următoarele meciuri.
Citește și:

Thiago, mai mult accidentat, decât apt la Liverpool

Thiago Alcantara nu mai evoluase pentru Liverpool din luna Aprilie a anului trecut, când s-a accidentat într-un meci cu West Ham. A trecut mai bine de un an de la ultimul meci al ibericului început în postura de titular, o partidă cu Wolves, pe 4 februarie, anul trecut.
Intrat în ultimele 6 luni de contract, Thiago poate să se gândească la următoarea sa echipă, fiind sigur de plecarea de la Liverpool. Clubul de pe Merseyside nu este dispus să-i ofere un nou contract jucătorului care s-a accidentat de 8 ori în 3 sezoane și jumătate petrecute pe Anfield.
Transferat de la Bayern pentru suma de 22 de milioane de euro în 2020, Thiago nu a reușit să se impună niciodată ca titular de drept la Liverpool, din cauza problemelor medicale. Acesta a suferit accidentări la șold, coapsă, genunchi sau gambă și a ratat nu mai puțin de 97 de meciuri în toată această perioadă. Odată cu noua problemă, spaniolul va fi ratat peste 100 de meciuri pentru Liverpool, număr mai mare decât jocurile în care a evoluat, 98.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo