Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce fotografie! Manchester City a "trimis-o" pe Aston Villa în grupele UCL, dar un jucător nu s-a bucurat

Andrei Nicolae

Publicat 15/05/2024 la 21:20 GMT+3

Aston Villa a profitat din plin de pe urma victoriei lui Manchester City contra lui Tottenham, deoarece echipa din Birmingham și-a asigurat matematic locul de UCL pentru sezonul viitor. Această performanță uriașă a trupei lui Unai Emery a produs o fotografie genială, care a surprins chiar un jucător de la Villa deznădăjduit în urma succesului "cetățenilor".

Jucătorii lui Aston Villa, celebrând victoria lui Manchester City contra lui Tottenham, Foto: Aston Villa

Credit imagine: Twitter

Manchester City a obținut o victorie uriașă în fața lui Tottenham, scor 2-0, în economia luptei la titlu, jucătorii lui Pep Guardiola fiind în prezent în proporție extrem de mare campioni. Succesul de la Londra nu a fost celebrat doar de "cetățeni" însă, ci și de cei de la Aston Villa, care se aflau în lupta directă cu Hospur pentru ultimul loc de Champions Leauge.
Echipa din Birmingham avea nevoie ca Tottenham să nu câștige pe teren propriu în fața lui City, pentru a fi sigură că va reveni în cea mai importantă competiție intercluburi. Acest lucru s-a întâmplat, aspect ce a declanșat nebunia în tabăra lui Villa.
Jucătorii grupării din Birmingham, împreună cu antrenorul Unai Emery, au celebrat laolată victoria lui Manchester City, fiind prezenți la un eveniment pentru a urmări împreună meciul. Bucuria membrilor din echipă a fost chiar captată de un aparat foto, iar fotografia a fost postată ulterior pe pagina oficială a clubului.
Citește și:

Poza genială produsă de jucătorii lui Aston Villa. Cine nu s-a bucurat după victoria lui City

Fotograful a surprins însă și un aspect inedit în poză, și anume faptul că Ollie Watkins, unul dintre cei mai importanți jucători de la Villa, nu părea deloc fericit în urma victoriei lui City, deși coechipierii săi și Unai Emery erau în extaz. Jurnaliștii de la Daily Mail au aflat și motivul din spatele acestei reacții a atacantului de pe Villa Park, iar explicația e una destul de simplă.
Watkins este un fan al lui Arsenal, acesta declarând chiar acum doi ani că este un suporter al "tunarilor". Astfel, atacantului cu siguranță nu i-a picat bine victoria lui City, ținând cont că succesul "cetățenilor" este practic echivalent cu titlul în lupta cu Arsenal, atât timp cât nu se întâmplă vreo minute pentru nord-londonezi în ultima etapă.
Sursa citată anterior a menționat că totuși Watkins s-a alăturat colegilor săi în celebrarea obținerii locului 4, echivalent cu prezența în grupele UCL. Din 1983 nu a mai participat Aston Villa în cea mai tare competiție europeană, de pe vremea în care formatul era cu totul altul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo