Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, înfrângere dură la Newcastle! Echipa lui Pochettino a terminat meciul în 10 oameni

Bianca Dumitru

Actualizat 25/11/2023 la 18:57 GMT+2

Chelsea a suferit astăzi a cincea înfrângere din acest sezon de Premier League. Echipa lui Mauricio Pochettino a cedat în fața celor de la Newcastle, cu scorul de 4-1, și a coborât o poziție în clasament în clasament, putând să ajungă până pe locul 13.

En directo: Newcastle-Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a fost învinsă în această după-amiază, în deplasare, de Newcastle, cu scorul de 4-1, într-un meci contând pentru a 13-a etapă din Premier League.
Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Alexander Isak, care a primit mingea în careu și a șutat-o pe centrul porții, lăsându-l neputincios pe Robert Sanchez.
În urma acestei reușite, suedezul de 24 de ani a ajuns la 17 goluri marcate în Premier League, egalându-l pe Zlatan Ibrahimovic.
Chelsea a reușit să restabilească egalitatea după doar 10 minute de joc. Raheem Sterling a înscris după o lovitură liberă de la marginea careului, șutând cu efect în poartă.
Citește și:

Chelsea, o singură victorie în ultimele 5 etape din Premier League

În repriza secundă, Lascelles a reușit să-și ducă echipa din nou în avantaj, în minutul 60, când s-a înălțat la o centrare frumoasă a lui Gordon, trimițând mingea pe lângă Sanchez. După doar câteva secunde, Joelinton a mărit diferența de pe tabelă, înscriind după o gafă uriașă a celor din apărarea lui Chelsea.
În minutul 73, Chelsea a rămas în inferioritate numerică, după ce Reece James a încasat al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. După doar 10 minute de joc, cei de la Newcastle au reușit să stabilească scorul final.
În minutul 83, Gordon a primit balonul în careu de la Almiron și a șutat pe jos, fără ca goalkeeper-ul oaspeților să poată interveni.
În urma acestui rezultat, Newcastle a urcat pe locul 6 în clasamentul din Premier League, cu 23 de puncte, în timp ce Chelsea se află pe a 10-a poziție. Londonezii, care au doar 16 puncte, riscă să ajungă până pe locul 13, în funcție de rezultatele pe care le vor obține Brentford și Wolves în această etapă.
Weekend-ul viitor, în cea de-a 14-a rundă a campionatului, Newcastle va primi vizita celor de la Manchester United, iar Chelsea va juca acasă cu Brighton.

Rezultatele zilei în Premier League

Manchester City - Liverpool 1-1
Burnley - West Ham 1-2
Luton - Crystal Palace 2-1
Newcastle - Chelsea 4-1
Nottingham - Brighton 2-3
Sheffield Utd - Bournemouth 0-3
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo